Η τσάντα του.

Ήμουν σε ένα ταξί με τον άνθρωπο με τον οποίο είμαι ερωτευμένος εδώ και πέντε μήνες, αλλά εκείνος όχι. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά παρόλ’αυτα. Το προσπαθώ! Ήμουν λοιπόν σε ένα ταξί με αυτό το παιδί και εκείνος κάποια στιγμή κατέβηκε ενώ εγώ θα κατέβαινα πιο μετά. Πριν κατέβω συνειδητοποιώ πως έχει ξεχάσει την τσάντα του (μπακ-πακ) στο πίσω κάθισμα (εγώ καθόμουν στην θέση του συνοδηγού ενώ εκείνος πίσω). Εκείνη την στιγμή λέω «Πριν κατέβω να την πάρω μαζί μου». Τελικά όμως την ξέχασα και όταν το συνειδητοποίησα στεναχωρέθηκα πολύ και ένιωθα τύψεις που την ξέχασα. Εδώ να τονίσω πως ένιωθα ότι το όνειρο ήταν πέρα για πέρα αληθινό και όταν ξύπνησα χάρηκα που τελικά δεν είχα όντως χάσει την τσάντα του!
Μιχάλης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το μέλι στην κυψέλη ή σε δοχεία, σημαίνει μεγάλη ευτυχία. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως μέλι θα δοκιμάσεις κάποια πίκρα.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις στο όνειρό σου ένα φανάρι;

Γενικά το όνειρο με σχολείο δείχνει ότι είτε έχετε ανασφάλεια και αναπολείτε το παρελθόν ή θέλετε να έχετε ευτυχία στη ζωή σας. 

Τα όνειρα με λεωφορεία και γενικά μέσα μεταφοράς συνήθως ερμηνεύονται ως προάγγελοι για γεγονότα και αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή μας. Ανάλογα με το ακριβώς συμβαίνει στο όνειρο, υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για την αντίδρασή μας σε αυτά τα γεγονότα.

Αν δείτε στο όνειρο σας έναν βιασμό, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σύντομα θα μάθετε ότι κάποιο φίλο σας τον χτύπησε συμφορά και θα εκπλαγείτε. Αν επιπλέον ο βιασμός που είδατε έγινε σε βάρος συγγενή σας, τότε το πρόσωπο αυτό θα περάσει πολύ δυσάρεστες ψυχολογικές καταστάσεις.

Γενικά, τα όνειρα με ξηρασία είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά πως εξηγεί αυτό το όνειρο ο ονειροκρίτης.