ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ

Είδα ότι ήμουνα σε κάποιο σπίτι δικό μου η εδώ στην Αθήνα η στο χωριό και ήμουνα με δυο γυναίκες και κατά πάσα πιθανότητα οι δυο από τρεις κόρες μου και πέρασε από μπροστά μου μια γυναίκα που κρατούσε ενα σταυρό και στην συνέχεια πήρε φωτιά . Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε τι σημαίνει το όνειρο
Γεωργία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να υπνοβατείς στο όνειρο σου, σε περιμένει μεγάλη ερωτική απογοήτευση και γενικότερα στενοχώριες και πίκρες.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ώριμα φρούτα σε ένα δέντρο, είναι καλός οιωνός. Αν όμως στο όνειρο σου δεις άγουρα φρούτα, σημαίνει ότι θα απογοητευτείς από κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις σου.

Το γράψιμο είναι μια από τις λειτουργίες του ανθρώπινου είδους που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Με το γράψιμο ο άνθρωπος σκέφτεται, καταγράφει τα σχέδια του, διαβάζει και ονειρεύεται. Να πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γράψιμο και γραφή.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ένα μαγαζί ή μαγαζιά;

Ο ταχυδακτυλουργός είναι ο άνθρωπος που βασίζεται στην ταχύτητα και στα κόλπα για να μας κάνει να πιστέψουμε κάτι που βλέπουμε ως αληθινό.