Το κτίριο και η περίεργη γυναίκα

Είδα ένα όνειρο που όλα ήταν γκρι εκτός από το ροζ που το απεχθάνομαι. Ξαφνικά βλέπω μπροστά μου ένα κτίριο με ροζ πόρτα και εμφανίζεται δίπλα μου και ένα κουρείο. Από το κτίριο με την ροζ πόρτα βγαίνει μια γυναίκα με κόκκινο έντονο μαλλί και ήταν ντυμένη με ρόμπα. Αρχίζει και γελάει ενώ με κοιτάει και μπήκε στο κουρείο. Εγώ από την περιέργεια μου μπήκα στη ροζ πόρτα και μόλις μπήκα άρχισα να φέρουμε σαν εκείνη την γυναίκα. Τι στο καλό συμβαίνει;!
Χρύσα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οίνος ευφραίνει καρδία. Το κρασί μας κάνει πιο καλόκαρδους. Αλλά τι σημαίνει όταν δούμε κρασί στο όνειρό μας. Δείτε πως ερμηνεύει το κρασί ο ονειροκρίτης. 

Η αστυνομία στα όνειρα δεν είναι καλό σημάδι, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αξιωματικούς της αστυνομίας.  Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Το πηγάδι συμβολίζει τη γερή και αγνή φιλία. Ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το ποτάμι που θα δεις στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει μια διαφορετική ερμηνεία.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς γάλα είναι καλό όνειρο. Σημαίνει ότι μπορείς να βασίζεσαι στην καλοσύνη και στη φιλία των ανθρώπων. Είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα. Γενικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (βούτυρο, γάλα, τυρί, γιαούρτι) στο όνειρο μας σημαίνουν καλή υγεία, αγνότητα και καλοσύνη.

Γενικά, το όνειρο με μύτη θεωρείται καλό σημάδι για τον ονειροκρίτη. Διαβάστε τις ερμηνείες.

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.