Πυροβολισμοί την χειρότερη στιγμή

Ήμασταν ο πατερασ μου, η μητέρα μου κ εγώ στο νοσοκομείο για την θεραπεία του πατέρα μου μας βάζουν σε ένα δωμάτιο για να ξεκινήσει η χημειοθεραπεία και ξαφνικά οπωσ Κοιτάζω δίπλα από το δωμάτιο που ήμασταν με δυο νοσηλευτριεσ ήταν σε ένα αμάξι δίπλα δυο τύποι (που δν τον έχω ξαναδεί) που υποτίθεται ήταν πρώην με έναν άλλον κ όπως σκύβουν κάτω κ δν τους βλέπω ξανά σηκώνονται και πυροβολούν προς τη μερια μας κ δν πετυχαίνουν κανένα. Κατεβαίνουν από το αμάξι μετά κ υποτίθεται μπαίνουν μέσα στο νοσοκομείο κ πυροβολούν τον μπαμπά μου κ δν πεθαίνει απλά γεμίζει αίματα. Εγώ με τη μαμά κρυβόμαστε μπαλκόνι βγαίνει με βρίσκει κ μπροστά στον μπαμπά μ κ τη μαμά του παίρνω το όπλο κ τον σκοτώνω εγώ .
Μπελα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα αυγά στο όνειρο είναι αμφίσημα.  Αν δεις στο όνειρό σου να τρως αυγά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη σημαίνει ότι συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα πίσω από την πλάτη σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!

Το όνειρο με χελώνες έχει διάφορες ερμηνείες, αλλά γενικά η χελώνα θεωρείται ως ένα πολύ ευνοϊκό σύμβολο στα όνειρα. Δείτε τις πιο συχνές ερμηνείες για τα όνειρα με χελώνα.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με διαμάντι ή διαμάντια σημαίνει επιτυχίες. Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς διαμάντια, να περιμένεις γάμο με πλούσιο και ίσως διάσημο άντρα. 

Τα κάγκελα στα όνειρα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους. Γενικά τα κάγκελα της φυλακής προμηνύουν στενοχώριες και λύπη. Αντίθετα τα κάγκελα σκάλας είναι καλό όνειρο.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως περιπλανιέσαι μόνος σε ένα δάσος, είναι οιωνός ότι νιώθεις αμηχανία και απομόνωση.