γυναικα με μαντιλι να φοραει ολομαυρα

το ονειρο που ειδα ηταν μια γυναικα με ολομαυρα ρουχα και φορουσε μαντιλι μαυρο.στα χερια της κρατουσε ενα νεογεννητο κοριτσακι και μου λεει η γυναικα ρενα παρτο ειναι η κορη σου αυτη που ειχε πεθανει το 2007 ηρθε στην μητερα της την πηρα αγκαλια σφιχτα και αρχισα να κλαιω θυμαμαι καθως την εσφιγγα απανω μου μου ερχοταν μια ομορφη μυρωδια που δεν εχω ξανανιωσει ετσι και ξεπεταχτηκα απο των υπνο .δεν το ειπα στο συζηγο γιατι θα μου λεγε αντε παλι.δεν ξερω αν ειναι καλο η οχι ,αλλα η αγκαλια που το εκανα αυτο το μωρο με γαληνεψε μεσα μου.σας ευχαριστω εκ των προτερων.
ρενα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Είδες κερί στο όνειρό σου; Τι συμβολίζει και τι σημαίνει το αναμμένο κερί; Τι μπορεί να υποδηλώνει ένα σβηστό κερί; Διάβασε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κερί.

Οι γάμπες είναι ένα από τα σημεία του σώματος που θαυμάζει συνήθως το αντρικό φύλο στις γυναίκες. Ωστόσο, ο ονειροκρίτης δεν έχει ευχάριστη ερμηνεία για όνειρα με γάμπες.

Ο γκρεμός στην πραγματική ζωή είναι κίνδυνος και απειλή για τον άνθρωπο που δε θα προσέξει. Διάβασε πως ερμηνεύεται και τι συμβολισμούς έχει ο γκρεμός στα όνειρα μας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι δολοφόνος, να αναμένεις οικογενειακούς καβγάδες.

Αν μιλάς με δολοφόνο, πρόσεξε γιατί είναι πιθανόν να εκτεθείς για μοιχεία.

Αν ονειρευτείς δολοφονία  θα έχεις μεγάλες ερωτικές επιτυχίες.

Η πασχαλιά είναι ένας αρωματικός θάμνος με χαρακτηριστικά μωβ λουλούδια, που ανθίζει τις μέρες περίπου του Πάσχα και για αυτό λέγεται και πασχαλιά. Ο ονειροκρίτης θεωρεί αυτά τα λουλούδια συνδεδεμένα με τον έρωτα.

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.