σπιτι

Ονειρεύτικαότι είχα καλέσει υδραυλικό να κάνει κάποιες επισκευές στο σπίτι που εδώ και καιρό θέλω να τις κάνω και εκεί που εκτιμούσε τι δουλειές έπρεπε να γίνουν ξαφνικά στη μια γωνία του σπιτιού στην τραπεζαρία έπεσε το ταβάνι. Κοίταξα προς τα πάνω και είδα ότι το σπίτι μου είχε σοφίτα όπου την κεραμοσκεπή την είχε πάρει ο αέρας και ότι στη σοφίτα ήταν απλωμένα ρούχα της οικογένειας και ενώ φυσούσε δυνατά τα ρούχα δεν έφευγαν από τα σχοινιά. Κάλεσα τον άντρα μου στο κινητό να του το πω και ξαφνικά είδα ότι το πάτωμα είχε σκουρόχρωμο μάρμαρο και σε ένα σημείο είχε μια τάπα (σαν αυτές της αποχέτευσης που βλέπουμε στο δρόμο) και είχε υποχωρήσει το πάτωμα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί "βαθούλωμα" και τα μάρμαρα να είναι σπασμένα. Ενώ είχα αγχωθεί και έλεγα στον άντρα μου που θα βρούμε λεφτά να τα φτιάξουμε ο υδραυλικός μου έλεγε "μην ανησυχείτε δεν είναι τίποτα". Μετά από αυτό κοίταξα και είδα ότι ο χώρος της τραπεζαρίας ήταν γεμάτος μπάζα και πήρα τη σκούπα να το καθαρίσω.
Nassia

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το τέρας στο όνειρό μας σημαίνει δυσάρεστες ειδήσεις. Μερικές φορές ειναι προμήνυμα για αρρώστια ή/και θάνατο.

Το γέλιο στην ζωή μας είναι απαραίτητο γιατί δηλώνει ευχαρίστηση και απελευθέρωση. Στα όνειρα όμως το γέλιο έχει διαφορετική ερμηνεία και δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το γέλιο στο όνειρό μας.

Γενικά, τα αηδόνια στα όνειρα μας είναι πολύ καλύ οιωνοί, αφού και στην πραγματικότητα αυτό το θεσπέσιο πουλί συμβολίζει τη χαρά, τον έρωτα και την ευτυχία, είτε το ακούει κανείς είτε το βλέπει στο σπίτι του.

Γενικά ο χρυσός στα όνειρα σημαίνει κάτι κακό, δηλαδή το τελείως αντίθετο από ότι θα περίμενες. Τις περισσότερες φορές, στενοχώριες θα σε βρούν.

Το φτυάρι συμβολίζει τον κόπο και τον ιδρώτα, τη δουλειά που κάνει κάποιος αλλά ταυτόχρονα και τις αποτυχίες.

Αν δείτε στo όνειρο σας ψυγείο, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως η εγωιστική συμπεριφορά σας θα πληγώσει κάποιον που προσπαθεί να κερδίσει το ψωμί του τίμια.