βροχή μετεωριτών

Στο όνειρο μου είδα μετεωρίτη να πέφτει έξω από την πολυκατοικία που μένει ο πατέρας μου (και τώρα μένω εκεί και θα φύγω αύριο) πριν από αυτό άκουσε να λένε βροχή μετεωριτών.Ο μετεωρίτης έπεσε σε ένα αυτοκίνητο γνωστού και δίπλα ακριβώς ήταν του πατέρα μου του πατέρα μου δεν έπαθε καμία ζημεια ενώ το άλλο έπαθε (δεν ειμασταν στεναχωρημένη ειμασταν σαν χαρούμενη).
Βλασης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο βουλευτής είναι σημαντικός παράγοντας της δημοκρατικής λειτουργίας. Τι ερμηνεία δίνει όμως ο ονειροκρίτης στα όνειρα που βλέπουμε βουλευτές;  Όπως θα δείτε δεν θεωρείται καλό όνειρο...

Kατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείτε λεφτά, σημαίνει φτώχεια και συμφορά, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο όταν δείτε στο όνειρό σας κέρματα. Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα κέρματα και τα νομίσματα.

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.

Ο καφές στα όνειρα είναι οιωνός πίκρας, κακοτυχίας και αναποδιών. Να προσέχετε όταν δείτε τέτοιο όνειρο!

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ένα νεαρό κατσίκι είναι οιωνός για αρρώστια. Αν έχεις παιδιά, θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να αρρωστήσουν.

Τα όνειρα με στρείδια συνδέονται με τη σεξουαλική ζωή μας. 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως ή μαζεύεις στρείδια, να περιμένεις πολλά κέρδη στα οικονομικά και επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα.