Χρυσά νομίσματα σε τάφω

Ήμουν στο χωράφι με τον πατέρα μου και σκάβαμε για λίρες βρήκαμε κάτι χρυσά νομίσματα σαν λίρες εγώ πήρα ένα και το δάγκωσα για να δω αν είναι και καλά αληθινά όπως κοιτάω παραμέσα βλέπω υπάρχει πτώμα το ξεσκέπασα και είδα τη γιαγιά μου που έχει πεθάνει
Γεωργιος

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο χειμώνας είναι η εποχή του κρύου, με βροχές και χιόνια, αλλά και η εποχή που μένουμε σπίτι και χαιρόμαστε τα Χριστούγεννα. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τον χειμώνα στα όνειρά μας.

Σε όλες τις κοινωνίες, ο πατέρας όπως και η μητέρα είναι κέντρο αναφοράς για την οικογένεια, θεμέλιος λίθος, άξονας σταθερότητας και προστασίας για την οικογένεια και τα παιδιά. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον πατέρα μας.

Πολύ κακό όνειρο! Η σαμπάνια μπορεί να είναι ένα ωραίο ποτό, που το απολαμβάνουμε στις γιορτές, αλλά στα όνειρά μας έχει εντελώς αντίθετη ερμηνεία.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι σε ένα πολύβουο χρηματιστήριο, σύντομα θα έχεις απρόσμενα κέρδη.

Αν όμως δεις όνειρο ότι επενδύεις σε μετοχές, ίσως σημαίνει ότι θα χάσεις άσκοπα τα χρήματά σου.

Τα έγγραφα στο παρελθόν ήταν χαρτιά στα οποία οι άνθρωποι κατέγραφαν τις σκέψεις, τα σχέδια αλλά και τις συμφωνίες τους. Σήμερα, στην εποχή των υπολογιστών, τα έγγραφα μπορεί να έχουν και ψηφιακή μορφή. Πως εξηγεί τέτοια όνειρα ο ονειροκρίτης;

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε τους γονείς σας στο όνειρό σας αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το πως τους είδατε.