Όνειρο με αυτόν που μου αρεσει

Είδα ενα ερωτικο όνειρο . Το πρόσωπο που μου αρέσει και δεν έχω ακόμα καταλαβαίνει αν ειναι αμοιβαίο το ενδιαφέρον μου μιλούσε τρυφερά και με γλυκά λόγια . Δεν θυμάμαι αν κάναμε έρωτα, νομίζω όχι . Μετά έβλεπα οτι του έστελνα μηνύματα για το που είναι και τι κάνει γιατί εξαφανίστηκε . Μου έγραψε ότι πήγε κάπου μακριά και δεν μπορεί να έρθει σύντομα, δεν υπάρχει χρόνος. Στο τέλος είδα ότι ο μεγάλος μου αδερφός με ρωτούσε τι έγινε και είμαι τόσο χαρούμενη, και ότι ξερει τι έγινε γιατί τον είδε όταν ήρθε . Και μετά ξύπνησα . Σημαίνει κάτι;
Υρω

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα λιβάδια σαν σύμβολο υποδηλώνουν την ηρεμία και την ευτυχία. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λιβάδι.

Τα σαλιγκάρια είναι χαριτωμένα πλάσματα που φημίζονται για το καβούκι τους αλλά και την μικρή ταχύτητά τους. Τα όνειρα με σαλιγκάρια όμως σε γενικές γραμμές δεν θεωρούνται καλοί οιωνοί.

Τα σφυριά είναι εργαλεία με τα οποία καρφώνουμε αλλά και διορθώνουμε πράγματα. Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης το σφυρί στο όνειρο έχει και διαφορετική σημασία.

Αν ονειρευτείς ότι χρησιμοποιείς ένα σφυρί για κάποια εργασία στο σπίτι σου να περιμένεις κέρδη και επιτυχίες.

Οι φίλοι μας είναι προέκταση του εαυτού μας, με την έννοια ότι οι φίλοι που έχουμε είναι είτε συμπληρωματικά κομμάτια του εαυτού μας είτε πρόσωπα με τα οποία έχουμε συνδεθεί στενά. Με αυτήν τη λογική εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φίλους.

Η ψωρίαση ή ψώρα είναι μια χρόνια, μη μεταδοτική ασθένεια του δέρματος και των αρθρώσεων. Προκαλεί συνήθως κόκκινίλες, φολιδωτές κηλίδες στην επιδερμίδα.  Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψώρα;

Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής το όνειρο με τετράδιο δεν έχει καμιά σημασία συνήθως -- εκτός από άγχος για τα μαθήματά σου. Για τους υπόλοιπους όμως που θα ονειρευτούν τετράδιο ή τετράδια, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις και ερμηνείες.