Σκόνη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η χαίτη στα ζώα δείχνει ρώμη και είναι στοιχείο επιβολής. Στα όνειρα ο ονειροκρίτης εξηγεί την παρουσία χαίτης ως ένα δείγμα κοινωνικοποίησης.

Στα παλιά τα χρόνια ο κόκορας ήταν κομμάτι της ζωής μια και λαλούσε τα ξημερώματα αναγγέλλοντας τη νέα μέρα, ήταν δηλαδή σημάδι ανανέωσης. Διάβασε πως ερμηνεύει σήμερα ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κόκορες και κοκόρια...

Τα λιοντάρια είναι από τα πιο ισχυρά άγρια ζώα και πάντοτε συμβολίζουν το σφρίγος και τη δύναμη. Παρόμοιο, το λιοντάρι στο όνειρο είναι σημάδι ισχυρού χαρακτήρα, τύχης και πραγμάτωσης των προσδοκιών μας.

Τα όνειρα με βροχή είναι γενικά καλά όνειρα, αρκεί να δείτε ήρεμη βροχούλα. Αν ονειρευτείτε όμως καταιγίδα να λυσσομανάει ή λασποβροχή τα πράγματα δεν θα είναι τόσο καλά.

Στην πραγματική ζωή, η αναπηρία συνήθως θεωρείται κακοτυχία και παρόμοια εξηγείται και στα όνειρα αν δεις κάποιον ανάπηρο ή κουτσό.

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.