Νεκρός γυμνός και θυμωμένος

Γεια σας, Η μητέρα μου είδε στον ύπνο της τον πατέρα μου που δεν είναι στην ζωή να είμαστε ξαπλωμένοι και οι τρεις στο κρεββάτι και ξαφνικά σηκώθηκε ο πατέρας μου και ήταν γυμνός και θυμωμένος κάτι έλεγε αλλά δεν κατάλαβε η μητέραου τι έλεγε.... Ευχαριστώ πολύ
Λια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου μια καταστροφή, είναι για κακό: να περιμένεις μεγάλες δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. 

Οι ψύλλοι είναι ένα από τα έντομα-παράσιτα που τρέφονται από τον άνθρωπο και τον εξοργίζουν, αν δεν τον πληγώνουν.

Συχνά, τα περιστατικά που βλέπουμε στο όνειρό μας γίνονται πραγματικότητα. Ετσι, αν δεν πίνετε μπύρα και δείτε στο όνειρό σας ότι πίνατε μπύρα, τότε σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σας περιμένουν απογοητεύσεις, ειδικά αν το περιβάλλον δεν είναι πολύ εντάξει.

Τα φασόλια είναι μια υπερτροφή με πολλαπλά οφέλη και άφθονες χρήσεις, που όμως υποτιμούμε συχνά. Τα όνειρα με φασόλια έχουν κι αυτά πολλές ερμηνείες. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα φασόλια στα όνειρά μας. 

Οι σχέσεις είναι το αλατοπίπερο της ζωής και μας απασχολούν καθημερινά, οπότε είναι λογικό να βλέπουμε και σχετικά όνειρα. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα για τη νυν ή πρώην σχέση μας; 

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα όνειρα με ξύρισμα έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος θα το δει αλλά και τι ακριβώς θα δει ότι ξυρίζει.

Ετσι, αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι ξυρίζεται ή ότι τον ξυρίζουν, είναι καλό οιωνός. Σημαίνει ότι θα απαλλαγεί από κάποιες στενοχώριες ή από προβλήματα οικονομικής φύσης.