Κορίτσι έπεσε από το παράθυρο

Καλημέρα σας, είδα σήμερα το πρωί στον ύπνο μου πώς κοιτούσα από το παράθυρο έξω μαζί με ενα κορίτσι που αυτό είναι Ελλάδα τώρα είναι παντρεμένη,στον ύπνο μου την είδα μικρή περίπου 5 χρόνων.. κοιτούσαμε από το παράθυρο έξω κ αυτή ξαφνικά γλίστρησε κ έπεσε κάτω..το ειπα στη μάνα της πού καθόταν στο σαλόνι κ αυτή έδειξε πώς δεν νοιάστηκε καθόλου για την κόρη της,αν χτύπησε η όχι, ήταν αδιαφορη..μου έλεγε, ότι αν χτυπήσει θα ξανασηκωθεί πάλι κ αν πέθανε θα τη δουν οι άλλοι από κάτω.. εγώ της είπα ότι δεν άκουσα κλάμα καθόλου..μετα από λίγο έρχεται η κόρη τής μέσα κ μας λέει ότι χτύπησα τον αυχένα με πονάει κ κρατούσε τον αυχαινα.. είπε ότι καθώς έπεσα μου έφυγε το παπούτσι,δε θυμάμαι κ πολλές λεπτομέρειες...
Βαλεντίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου μελιτζάνες ή ονειρευτείς ότι ότι αγοράζεις μελιτζάνες, και είσαι γυναίκα να περιμένεις ότι θα σου γίνει ερωτική εξομολόγηση.

Αν ονειρευτείς μελιτζάνες που κρέμονται πάνω στο φυτό, αυτό είναι οιωνός για ευτυχία, προκοπή και πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών σου.

Τα όνειρα με μικρά αγόρια είναι γενικά καλά όνειρα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις.

Τα όνειρα με χαλιά είναι διφορούμενα, ανάλογα με την ποιότητα, την κατάσταση και το χρώμα του χαλιού. Επίσης, παίζει ρόλο και τι σχέση θα έχουμε εμείς με τα χαλιά του ονείρου μας.

Τα αυγά στο όνειρο είναι αμφίσημα.  Αν δεις στο όνειρό σου να τρως αυγά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη σημαίνει ότι συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα πίσω από την πλάτη σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!

Το να ονειρευτείς ψητό οποιουδήποτε είδους θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο, πλην κάποιων εξαιρέσεων.