Δοντια

Είδα ότι έπεσε το μπροστινό επάνω δόντι μου και το διπλανό έτοιμο να πέσει κουνιόταν πήρα το δόντι το έβαλα πάλι στη θέση του κι έψαχνα οδοντίατρο να μου τα κολλήσει και τα δυο μπροστινα δοντια
Ριτα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η υγρασία και η μούχλα είναι ένα βασανιστικό θέμα, καθώς θεωρείται επιζήμια τόσο για το σπίτι, όσο και για την υγεία μας. Πως ερμηνεύονται όμως τα όνειρα με υγρασία ή και μούχλα;

Οι εφημερίδες είναι τα έντυπα από τα οποία ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα. Σπάνια όμως υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα στις ειδήσεις, και με αυτόν τον τρόπο εξηγεί τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης.

Τα όνειρα με μπουλντόζα έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος της μπουλντόζας, την κατάστασή της και τι ακριβώς βλέπουμε ότι κάνει. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπουλντόζες στα όνειρά μας.

Τα μεγάλα πλοία και τα καράβια γενικά τα έχουμε συσχετίσει με ξενοιασιά, απόδραση, διακοπές, ταξίδια και εξερεύνηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το καράβι στο όνειρο είναι καλό σημάδι αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Τα όνειρα με βάρκες είναι γενικά καλά όνειρα εκτός αν δείτε στο όνειρο σας ότι είχατε προβλήματα ή ότι χάσατε σε κάποιο αγώνα.

Αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς, αν δείτε λεφτά στο όνειρό σας μόνο καλό δεν είναι. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ονειροκρίτης λέει πως είναι κακό όνειρο με λίγες εξαιρέσεις.