Παλιες συνάντησεις

Είδα μια κοντινή φίλη μου που έχουμε να βρεθούμε κοντά 10 χρόνια να μου λέει ότι έχει ένα κουτί με όλες μας τις αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια. Ελεγε κι άλλα, όμως δεν μπορούσα να την ακούσω. Πάντως έκλαιγα από χαρά. Όσο εκείνη μου μιλούσε, με είχε αγκαλια ένας παλιός μου φίλος που δεν γνωρίζονταν με εκεινη. Ο φίλος υπήρξε φλερτ κι απο πλευράς μου κι από πλευράς του για 3 χρόνια χωρίς τελικά να εκδηλωθεί κανείς μας. Με κράταγε αγκαλιά και ήταν σιωπηλός αλλά χαμοαγελαστός. Στο βάθος ήταν και οι γονείς μου που τον κοιτούσαν επικριτικά και ψιθύριζαν μεταξύ τους με απορία.
Μίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Μολύβι-μολυβάκι μου... Τι σημαίνει όταν βλέπεις στο όνειρό σου ένα ή περισσότερα μολύβια; Πότε είναι καλό και πότε κακό όνειρο;

Πολλές οι ερμηνείες του ονειροκρίτη για τη νύφη στα όνειρα. Ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρα με νύφες.

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.

Ποιος δεν έχει θυμηθεί κάποια στιγμή με νοσταλγία τη σχολική σάκα του; Τόσα χρόνια την κουβάλαγες στους ώμους σου, λογικό να τη δεις και στο όνειρο!  Βέβαια, τα όνειρα με σάκα ή τσάντα σχολική δεν είναι τόσο συνηθισμένα, ωστόσο ο ονειροκριτης έχει κάποιες ερμηνείες για να σας βοηθήσουν.

Τα σαλιγκάρια είναι χαριτωμένα πλάσματα που φημίζονται για το καβούκι τους αλλά και την μικρή ταχύτητά τους. Τα όνειρα με σαλιγκάρια όμως σε γενικές γραμμές δεν θεωρούνται καλοί οιωνοί.

Γενικά το όνειρο με γαμπρούς (ή νύφη) δεν θεωρείται καλό όνειρο. Κι αυτό γιατί πάντα ο ονειροκρίτης θεωρεί το γαμπριάτικο κοστούμι από απλή στέρηση της ελευθερίας ως προάγγελο ασθένειας ακόμα και θανάτου.