γαλακτομπουρεκο και ροδι

ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ: ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΟΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ. ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΚΙΟΛΑ..ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕ ΤΡΩΕΙ ΓΛΥΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ...ΕΓΩ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΑΠ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΝΑ ΤΡΩΝΕ, ΔΕΝ ΠΛΗΣΊΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΑΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΕΙΡΟ: ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΒΩ ΡΟΔΙΑ ΑΠΟ ΡΟΔΙΑ. ΑΝΟΙΞΑ ΝΑ ΦΑΩ ΕΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ. ΑΝΟΙΞΑ ΕΝΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΩΡΑΙΑ ΓΛΥΚΑ ΣΠΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΛΙΓΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ ΕΛΕΝΗ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο άσχημες αρρώστιες που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Όλοι λίγο πολύ έχουμε κάποιον γνωστό ή συγγενή με αυτήν την ασθένεια και είναι λογικό να βλέπουμε όνειρα με καρκίνο. Τι σημαίνουν όμως και πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον καρκίνο;

Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με πουλιά θετικά, δηλαδή αν ονειρευτείτε πουλιά που πετάνε και κελαηδούν αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ευτυχία και αγάπη.

Αν δεις να σκοτώνεις πουλιά, σε περιμένουν ατυχίες και δυσάρεστες ειδήσεις.

Η πεθερά και ο πεθερός είναι οι αμετακίνητες φιγούρες που έχουν ενα ειδικό βάρος στο γάμο. Διάβασε τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου βλέπουμε τα πεθερικά μας.

Το όνειρο με δικαστήριο σημαίνει γενικά προβλήματα και ενοχλήσεις στις δουλειές σου. Ακόμα κι αν δεις απλώς την άδεια αίθουσα ενός δικαστηρίου ή το κτίριο ενός δικαστικού μεγάρου να προσέχεις γιατί αυτό το όνειρο σημαίνει πάντα αναποδιές και δυσκολίες, ειδικά στα επαγγελματικά.

Οι αράχνες είναι έντομα που φημίζονται για την ικανότητά τους να υφαίνουν ιστούς οι οποίοι είναι θανατηφόρες παγίδες για τα θύματά τους. Ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της αράχνης που θα ονειρευτείτε, ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική ερμηνεία.

Γενικά το τυρί είναι καλό σημάδι.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε οι ίδιοι τυρί τότε μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν στην δουλειά σας.