Πατέρας γιαγιά

Καλησπέρα σας ! Ο πατέρας μου πάσχει από μια ασθένεια νευρολογικού ανεξήγητου περιεχομένου που δεν μπορούν να βρουν από τι ξεκινάει !! Εχθές το βράδυ ήταν την μητέρα του πατέρα μου! (Γιαγιά μου) που έχει φύγει από την ζωη εδώ και 12 χρόνια περίπου να είναι στο κρεβάτι του πατέρα μου να μην μπορεί να περπατήσει και μια Ξαδερφη της (εν ζωη ) να προσπαθεί να τις ανοίγει τα πόδια και να τις κάνει μασάζ για να μην πονάει !! Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι !! Σας ευχαριστώ και εύχομαι υγεία σε όλους ! Ταπεινά Δημήτρης
Δημήτρης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με χαλιά είναι διφορούμενα, ανάλογα με την ποιότητα, την κατάσταση και το χρώμα του χαλιού. Επίσης, παίζει ρόλο και τι σχέση θα έχουμε εμείς με τα χαλιά του ονείρου μας.

Τα λεμόνια στο όνειρο έχουν διττή σημασία. Γιατί όπως και στην πραγματικότητα, τα λεμόνια έχουν μια ομορφιά και ένα ωραίο χρώμα όταν απλώς τα βλέπεις ή τα κρατάς, αλλά όταν τα δαγκώσεις σε ξινίζουν.

Τα Χριστούγεννα ειναι στον δυτικό κόσμο η γιορτή της αγάπης και της ελπίδας. Δειτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με Χριστούγεννα.

Τα όνειρα με χωνί σχετίζονται με το επάγγελμα, την οικονομική κατάσταση και την επιχειρηματική δράση αυτού που βλέπει το όνειρο.

Γεμάτο χωνί σημαίνει ότι θα χάσεις στα χαρτιά ενώ το άδειο, ότι θα κάνεις μια επιχείρηση που θα αποτύχει και θα χάσεις λεφτά και αξιοπιστία.

Η φάβα είναι ωραίο και παραδοσιακό φαγητό αλλά η φάβα στο όνειρο είναι οιωνός για τις οικονομικές εξελίξεις κυρίως.

Μάλιστα ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι η φάβα σημαίνει συνήθως τα αντίθετα από την παρούσα οικονομική κατάσταση.

Το τιμόνι είναι σύμβολο του οδηγού, του τιμονιέρη, αυτού που γνωρίζει που πάει και έτσι εξηγεί και ο ονειροκρίτης αυτού του ειδους τα όνειρα.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κρατάς στα χέρια σου γερά ένα τιμόνι, σημαίνει συνήθως πως οι δουλειές σου βαδίζουν σε καλό δρόμο.