Παπάς

Είδα τον Ιωάννη Χαλκίτη παπά της ενορίας μας που έχει φύγει από τη ζωή περίπου πριν 4 χρόνια. Είχα πάει εκκλησία με την μικρή μου κόρη η οποία ήταν μικρή στο όνειρο.Κανονικα είναι 16 χρόνων. Ξαφνιάστηκα όταν τον είδα στην εκκλησία φορούσε ανοιχτόχρωμα άμφια νομίζω λευκά με κάποιες λεπτομέρειες χρωματιστές. Πήγα να κοινωνία την κόρη μου και αφού κοινωνίας κάθησα στην αριστερή μεριά της εκκλησίας στις μπροστινές θέσεις. Όπως έβγαινε ο παπάς από την αριστερή θύρα του ιερού πετούσε λουλούδια μαδισμενα (όπως μαδαμε τα τριαντάφυλλα) ήταν διάφορα λουλούδια χρωματιστά .όπως τα πετούσε έπιασα πολύ λίγα και τα μύριζα μόλις έφτασε δίπλα είδε που τα μύριζα και μου λέει πάρε κι αλλά και μου έδωσε μια χούφτα. Ένιωθα αγαλλίαση κατά κάποιο τρόπο (τα λουλούδια πρέπει να ήταν από τον επιτάφιο της μεγάλης Παρασκευής ) σε κάποιες ενορίες τα βγάζουν και τα πετάνε στον κόσμο.Σας ευχαριστώ και περιμένω απάντηση σας.
Μαιρη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο καυγάς και ο τσακωμός ως σύμβολα των ονείρων μπορούν να έχουν πολλαπλές ερμηνείες. Ένας καβγάς είναι πάντα ένα δυσάρεστο και λυπηρό θέαμα, πόσο μάλλον όταν μπλέξουμε εμείς οι ίδιοι σε τσακωμό. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καβγάδες, τσακωμούς και φιλονικίες.

Τα δελφίνια είναι ένα από τα ζώα που συμβολίζουν τη φιλία και τη ζεστασιά, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι γίνονται εύκολα φίλοι του ανθρώπου. Κάπως έτσι, εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με δελφίνια, που θεωρούνται πολύ καλοί οιωνοί.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μέλισσες να πετούν σε σμήνος, σημαίνει ότι θα έχεις κέρδη.

Πολλές μέλισσες που πηγαινοέρχονται στην κυψέλη, σημαίνουν χαρά, ευτυχία, αφθονία και αγάπη στην οικογένεια σου.

Η χαίτη στα ζώα δείχνει ρώμη και είναι στοιχείο επιβολής. Στα όνειρα ο ονειροκρίτης εξηγεί την παρουσία χαίτης ως ένα δείγμα κοινωνικοποίησης.

Τα όνειρα με μύδια είναι γενικά καλά όνειρα και θεωρούνται καλοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην δείτε ότι τρώτε μύδια.

Το γέλιο στην ζωή μας είναι απαραίτητο γιατί δηλώνει ευχαρίστηση και απελευθέρωση. Στα όνειρα όμως το γέλιο έχει διαφορετική ερμηνεία και δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το γέλιο στο όνειρό μας.