Περσείδες

Είδα ότι ήμουν με κάτι φίλους από τη σχολή μου. Ήμασταν εκδρομή δεν ξέρω που αλλά πρέπει να ήταν κάπου κοντά στην Αθήνα. Είχαμε φτιάξει αποσκευές και μπήκαμε σε ένα λεωφορείο που θα μας πήγαινε σε ένα καράβι που θα μας πήγαινε για ένα διήμερο στα νησιά Περσείδες αλλά το παράξενο με αυτό είναι ότι οι Περσείδες δεν είναι νησιά αλλά ουσιαστικά Περσείδες είναι η βροχή από "πεφταστέρια". Εγώ και στο όνειρο παραξενεύτηκα και ρωτούσα αν υπάρχουν όντως τέτοια νησιά και όλοι μου λέγανε ναι και ότι είναι και κοντά μόλις δύο ώρες από Πειραιά. Πριν μπούμε στο καράβι με ξύπνησε το ξυπνητήρι.
Αλέξανδρος

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου ένα μεγάλο στόμα με κόκκινα χείλη σημαίνει επιτυχίες.

Αντίθετα, το μικρό στόμα συμβολίζει την υποκρισία.

Αν δεις όνειρο με κάποιον να σου δείχνει το στόμα του ή τα δόντια του να περιμένεις προβλήματα υγείας. Ειδικά αν το στόμα του είναι σε κακή κατάσταση.

Στην πραγματικότητα τα δάκρυα είναι συνήθως ένδειξη στενοχώριας αλλά στα όνειρα έχουν διαφορετική σημασία. Ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι συνήθως είναι οιωνός για καλά γεγονότα,χαρά,  ευθυμία και ανακούφιση.

Κατά τον ονειροκρίτη αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς μια φούστα, σημαίνει ότι θα υποστείς κάποια προσβολή ή θα ντροπιαστείς από κάποιον.

Όπως και να τα δεις τα ρεβύθια, σημαίνουν στενοχώριες, δυσάρεστες ειδήσεις, αποτυχίες και ερωτικές απογοητεύσεις.

Το νεαρό κορίτσι συμβολίζει συνήθως τη νεότητα, την αθωότητα, την ελπίδα, τον έρωτα ή μια νέα αρχή. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ένα ή περισσότερα κορίτσια...

Ακόμα ένα άσχημο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Όταν ονειρευτείς κάποιο μέρος άβατο και αδιαπέραστο, τότε εμπόδια και στενοχώριες θα παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις σου.