Ξεματιασμα

Είδα ότι με ξεματιαζε με λάδι κ με σταυρονε στο μέτωπο με αυτό μια γυναίκα μεγάλη μαυροφορεμένη φυσιολογική γυναικα
Χριστίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η κατσαρόλα είναι ένα σκεύος μαγειρικής που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά. Στα όνειρα συμβολίζει συχνά αυτά που έχουμε ή αυτά που μας λείπουν. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κατσαρόλες.

Οι μηχανές είναι δημιουργίες της ανθρώπινης νόησης που έχουν σκοπό να διευκολύνουν τις δουλειές μας αλλά και να μας ταξιδεύουν ή να μας ξεκουράζουν. Τι σημαίνει όταν δεις στο όνειρό σου κάποιου είδους μηχανές ή μηχανήματα;

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι γίνεται σεισμός σημαίνει ότι έρχεται καταστροφή και στενοχώριες. Γενικά ο σεισμός είναι ένδειξη θεομηνίας και κακής τύχης, οπότε θεωρείται ένα άσχημο όνειρο.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μαϊμού σημαίνει ότι θα σε εξαπατήσουν, για αυτό πρόσεχε.

Αν δεις μαιμού να τρώει μπανάνα, σημαίνει ότι κινδυνεύεις (είτε να χάσεις τη δουλειά σου είτε από κάποια αρρώστια) και δεν το έχεις καταλάβει.

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός και αυτό ακριβώς ισχύει και για τα όνειρα με καπνό. Είναι άσχημα και συνήθως προμηνύουν κακές εξελίξεις.