Αυγά με σκουλήκια

Είδα ότι έκοψα στη μέση ένα αυγό βραστό σφιχτό να το φάω αλλά μέσα είχε σκουλήκια και το πέταξα.
Ακριβή

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με τούνελ δεν θεωρούνται καλά όνειρα γιατί υποδηλώνουν απρόσμενες αλλαγές, οικονομικές δυσκολίες και αδιέξοδα, συναισθηματικές εμπλοκές, και γενικά δυσάρεστες καταστάσεις στην εργασία, τον έρωτα και την οικογένεια.

Γενικά τα όνειρα με παιχνίδια είναι καλά όνειρα.  Αν ονειρευτείς ότι παίζεις με παιδικά παιχνίδια θα έχεις ηρεμία, χαρές και κέρδη στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα.

Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με πουλιά θετικά, δηλαδή αν ονειρευτείτε πουλιά που πετάνε και κελαηδούν αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ευτυχία και αγάπη.

Αν δεις να σκοτώνεις πουλιά, σε περιμένουν ατυχίες και δυσάρεστες ειδήσεις.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με διαμάντι ή διαμάντια σημαίνει επιτυχίες. Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς διαμάντια, να περιμένεις γάμο με πλούσιο και ίσως διάσημο άντρα. 

Αν ονειρευτείς πως επιστρέφεις κάτι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως παρόλο που θα δώσεις την υπόσχεση σου κάπου, δυστυχώς  δεν θα κρατήσεις το λόγο σου.

Τα ρούχα που φοράμε είναι συστατικό στοιχείο της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για τον εαυτό μας. Στα όνειρα όμως τα ρούχα έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους, την κατάστασή τους κλπ.