Ταξιδι με λεωφορείο

Θυμαμαι πως ειχα μπει σε ενα λεωφορειο , μέσα υπηρχαν αρκετα λιγοι ανθρωποι οπου και αυτοι καθόντουσαν , ειχε ενα ομορφο και καθαρο φωτισμο εσωτερικα το λεωφορείο , εγω καθομουν στις μπροστινες θεσεις του λεωφορείου και κοιταζοντας καποια στιγμη στα πισω καθίσματα παρατηρω τον σύντροφο μου να καθεται στεναχωρος και σκεπτικος και να κραταει στα χερια του ενα σακίδιο , τον παρατηρουσα σε ολη την διαδρομή μεχρι που κατεβηκε πρωτος και μετα εγω εφτασα ως το τελος της διαδρομής
Λιάνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης την αρρώστια στα όνειρά μας.

Τα όνειρα με χρέη έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπεις και τι χρωστάς ή σε ποιον.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι έχεις χρέη σε κάποιον άγνωστο, θα κερδίσεις λεφτά.

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα όνειρα με ξύρισμα έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος θα το δει αλλά και τι ακριβώς θα δει ότι ξυρίζει.

Ετσι, αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι ξυρίζεται ή ότι τον ξυρίζουν, είναι καλό οιωνός. Σημαίνει ότι θα απαλλαγεί από κάποιες στενοχώριες ή από προβλήματα οικονομικής φύσης.

Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς.

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Το ξενοδοχείο είναι το μέρος που έχουμε συνδέσει με τις διακοπές μας αλλά είναι και σύμβολο για τους ξένους και τον τουρισμό. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ξενοδοχεία;