το αμαξι μου αναποδα απο επιθεση το βρηκα ενω πηγα να παρω λιγη βενζινη να την προσφερω

ειδα οτι πηγα στο σημειο που ειχα παρκαρει το αμαξι μου και το βρηκα ανποδογυρισμενο , μαλλον ειχε δεχθει μαζι με δυο αλλα επιθεση , το κοιταζα απελπισμενη να διαπιστωσω αν ειχε παθει βλαβη απο κατω ειχα παει εκει γιατι ο αντρας μιας γνωστης μου ζητησε να του δωσω λιγη βενζινη και παρολο που δεν ειχα πολυ πηγα να του δωσω λιγη και αντικρυσα αυτη την απελπιστικη εικονα
κον

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα δάχτυλα, και ειδικά ο αντίχειρας, θεωρούνται από τους ανθρωπολόγους βασικός παράγοντας της εξέλιξης του ανθρώπου στη σημερινή του κατάσταση. Και γι' αυτό είναι πολύ συνηθισμένα να βλέπουμε δάχτυλα στο όνειρό μας. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα δάχτυλα;

Το ψήσιμο είναι μια πανάρχαιη διαδικασία μαγειρέματος και στα όνειρα έχει διττή σημασία.

Το γράψιμο είναι μια από τις λειτουργίες του ανθρώπινου είδους που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Με το γράψιμο ο άνθρωπος σκέφτεται, καταγράφει τα σχέδια του, διαβάζει και ονειρεύεται. Να πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γράψιμο και γραφή.

Η φωτογραφία είναι συνήθως η προσπάθεια κάποιου να απαθανατίσει μια πολύ όμορφη στιγμή, είτε πρόκειται για ερωτική στιγμή είτε για μια χαρούμενη στιγμή είτε για ένα τοπίο φανταστικό (π.χ. ηλιοβασίλεμα). Δείτε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης σε όνειρα με φωτογραφίες.

Αν είσαι άρρωστος και ονειρευτείς πως διέπραξες κάποιο έγκλημα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως γρήγορα θα γίνεις καλά.

Τα όνειρα με κλέφτη ή κλέφτες έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα και ιδιαίτερα με "παράνομες" αγάπες.