Μικρο ψαρι(ονειρο)

Καλημερα σας.Ειδα ενα μακαβριο ονειρο με μικρο ψαρι-(μεγεθος σαρδελλας-γαβρου)-.το ψαρι βρισκοταν σε λεκανη με νερο και εγω το ετρωγα ενω ταυτοχρονα ενοιωθα μεγαλη λυπη γι αυτο.Ετρωγα λιγο το ξαναβαζα στο νερο κι αυτο σπαρταρουσε ακομη και οταν ειχα φαει το μισο...Παρακαλω αν γινεται να μου δωσετε εξηγηση.Ευχαριστω.
ανδρεας

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 8 μήνες

Ανδρέα το όνειρό σου είναι περίεργο. Η σαρδέλα στο όνειρο έχει διάφορες ερμηνείες. Το ότι είδες να τρως σαρδέλα θα μπορούσε να σημαίνει ότι έχεις ευχάριστα νέα. Αλλά εσύ ένιωθες μεγάλη λύπη και το μετάνιωνες όπως λες. Και επίσης το ψάρι ήταν ακόμα ζωντανό αφού το ξαναέβαζες στο νερό. Το πιθανότερο λοιπόν είναι ότι το όνειρο είναι κακός οιωνός για τις δουλειές ή τα αισθηματικά σου. Πιθανόν να αναγκαστείς να κάνεις πράγματα τα οποία δεν θες αλλά δεν θα έχεις επιλογές...

 

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Πολύ κακό όνειρο! Η σαμπάνια μπορεί να είναι ένα ωραίο ποτό, που το απολαμβάνουμε στις γιορτές, αλλά στα όνειρά μας έχει εντελώς αντίθετη ερμηνεία.

Το όνειρο με βαγόνι έχει δύο ερμηνείες.

Αν στο όνειρό σας δείτε ένα βαγόνι τραίνου σε ατύχημα, πχ. εκτροχιασμός, πυρκαϊά, τότε να πρέπει να περιμένετε σοβαρά προβλήματα σε διάφορες υποθέσεις. Και μάλιστα όσο πιο κακό είναι το γεγονός που θα δείτε, τόσο πιο άσχημα θα είναι τα πράγματα στην πραγματικότητα.

Τα νύχια στο όνειρο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με την κατάσταση, το μέγεθος αλλά και το τι ακριβώς βλέπουμε να γίνεται με αυτά.

Τα ψέματα είναι η οδός του κακού. Είναι το ανέντιμο, το υποκριτικό, η επιτομή της άρνησης του ανθρώπου να παραδεχτεί την αλήθεια. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψέματα.

Γενικά τα όνειρα με παιχνίδια είναι καλά όνειρα.  Αν ονειρευτείς ότι παίζεις με παιδικά παιχνίδια θα έχεις ηρεμία, χαρές και κέρδη στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα.

Αν είσα ανύπαντρη γυναίκα και δεις πως πλέκεις μαλλί θα παντρευτείς γρήγορα. 

Αντίθετα, το όνειρο με πλέξιμο είναι κακό για μια παντρεμένη. Προμηνύονται καβγάδες και οικογενειακά προβλήματα. Αν όμως δεις τον άντρα σου να πλέκει, σημαίνει ότι κάνει σωστά σχέδια για το μέλλον.