Συνεχως χανω ενα καραβι

Βλεπω συνεχως το τελευταιο διαστημα στον υπνο μου οτι χανω ενα καραβι...διαφορετικο καραβι καθε φορα αλλα παντα πλοιο της γραμμης επιβατικο και με διαφορετικο ατομο σε καθε ονειρο..παντα προσπαθω να το προλαβω, τη μια τρεχω σαν τρελη στο λιμανι κ δεν το προλαβαινω, την αλλη βουταω κ κολυμπαω σαν τρελη και δεν χωραω ουτε απο το παραθυρο να μπω... Το ονειρο αρχιζει οταν κανω κατι αλλο πριν μπω στο καραβι, ειτε ψωνια ειτε μαζευω ρουχα ειτε ειμαι σπιτι μου, και τελειωνει βλεποντας το καραβι να σηκωνει την μπουκαπορτα και να απομακρυνεται κ εγω να προσπαθω αλλα να μην προλαβαινω! Και στο τελευταιο ονειρο δε βουταω και κολυμπωντας προσπαθω να το φτασω αλλα το παραθυρο που μου ανοιγουν για να μπω ειναι πολυ μικρο κ δεν με χωραει! Θα ηθελα μια εξηγηση των ονειρων αυτων αν μπορειτε... Ευχαριστω εκ των προτερων!
Νεφέλη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά, τα όνειρα με ξηρασία είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά πως εξηγεί αυτό το όνειρο ο ονειροκρίτης.

Στην πραγματική ζωή, η πτώση και γενικά το πέσιμο είναι μια κατάσταση στην οποία δεν έχουμε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ασφάλεια μας. Τι σημαίνει όμως αν δείτε αν ονειρευτήκατε ότι πέφτετε; Ο ονειροκρίτης δίνει την ερμηνεία.

Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο άσχημες αρρώστιες που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Όλοι λίγο πολύ έχουμε κάποιον γνωστό ή συγγενή με αυτήν την ασθένεια και είναι λογικό να βλέπουμε όνειρα με καρκίνο. Τι σημαίνουν όμως και πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον καρκίνο;

Στην πραγματικότητα τα δάκρυα είναι συνήθως ένδειξη στενοχώριας αλλά στα όνειρα έχουν διαφορετική σημασία. Ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι συνήθως είναι οιωνός για καλά γεγονότα,χαρά,  ευθυμία και ανακούφιση.

Γενικά, το σμαράγδι συμβολίζει τον έρωτα, την υγεία και την εκτίμηση αλλά ταυτόχρονα έριδες, ζήλιες και καυγάδες.

Αν ονειρευτείτε σμαράγδια σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πλούτη και πιθανώς περιουσία από κληρονομιά για την οποία όμως θα σας προκαλέσουν προβλήματα άλλοι.

Τα μακαρόνια και γενικότερα τα ζυμαρικά στα όνειρα είναι καλοί οιωνοί, αφού ο ονειροκρίτης τα θεωρεί προμηνύματα ευτυχίας, τύχης και καλών συνθηκών.