Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Πέσιμο, πτώση

Στην πραγματική ζωή, η πτώση και γενικά το πέσιμο είναι μια κατάσταση στην οποία δεν έχουμε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ασφάλεια μας. Τι σημαίνει όμως αν δείτε αν ονειρευτήκατε ότι πέφτετε; Ο ονειροκρίτης δίνει την ερμηνεία.

Γενικά, αυτά τα όνειρα μπορείτε να τα δείτε ως μια προειδοποίηση για να αρχίσετε να είστε πιο αφυπνισμένοι, πιο προετοιμασμένοι για τις δυσκολίες της ζωής αλλά και πιο αποφασισμένοι να τις ξεπεράσετε. Από την άλλη πλευρά, όμως, τα όνειρα αυτά ίεναι συχνά και δείγμα εξάντλησης. Πιθανώς δηλαδή, να σας έχουν φορτώσει με δουλειά ή ευθύνες και να μην μπορείτε να αντέξετε.

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι πέφτατε, τρομάξατε, αλλά σωθήκατε, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα κάνετε ένα μεγάλο αγώνα από τον οποίο μάλλον θα βγείτε κερδισμένοι. Πιθανώς, να ανεβείτε στην υπόληψη αυτών που αγαπάτε ή να κερδίσετε λεφτά.

Αν όμως δείτε ότι πληγωθήκατε την ώρα της πτώσης, θα υποστείτε ταλαιπωρίες και θα χάσετε φίλους.

Επίσης, κατά μια άλλη ερμηνεία, αν δείτε όνειρο όπου πέφτετε και αγωνιάτε ή νιώθετε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια σας, αυτό ίσως είναι δείγμα ότι έχετε ανασφάλεια για κάποιο προσωπικό ζήτημα ή νομίζετε ότι είστε ανίκανοι να χειριστείτε μια δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζετε.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι σκοντάψατε και πέσατε, χωρίς άλλα ιδιαίτερα προβλήματα, σημαίνει ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε σε κάποιο προσωπικό ζήτημα θα ξεπεραστούν. Αν δείτε ότι πέσατε σε σκατά, αυτό ειναι καλό όνειρο και οιωνός για τύχη στα οικονομικά σας.

Αν δείτε ότι πέφτετε σε φρεάτιο ασανσέρ, είναι οιωνός για ψυχολογική πίεση που νιώθετε από κάποιο ζήτημα που σας τυραννάει. Μην το κρατάτε μέσα σας. Συζητήστε το.

Αν ονειρευτείτε ότι πέφτετε από σκάλα, αυτό είναι κακός οιωνός. Σημαίνει ότι θα βρείτε μπροστά σας ανυπέρβλητες δυσκολίες. Κάποιος έχει μίσος και ζήλεια εναντίον σας.

Για μια νέα γυναίκα, το πέσιμο από σκάλα στο όνειρό είναι και προμήνυμα για προβλήματα στην οικογένεια,  στο γάμο ή σε ερωτική σχέση (=χωρισμός).

Για τον άντρα που θα ονειρευτεί ότι πέφτει από σκάλα, σημαίνει ότι θα πάρει ρίσκα και θα αποτύχει.

Αν δείτε ότι πέφτετε από μπαλκόνι στο κενό και ότι η πτώση σας διαρκεί ώρα και σας φέρνει ίλιγγο, είναι προμήνυμα για καταστροφή. Το ίδιο ισχύει αν δείτε τον εαυτό σας να πέφτει σε γκρεμό....

Αν δείτε κάποιον συγγενή σας (πατέρα, μητέρα, αδελφό ή αδελφή) να πέφτει είτε από σκάλα, είτε από μπαλκόνι,  είτε στο κενό είτε να σκοντάφτει είναι δείγμα ότι ανησυχείτε για αυτόν -- πιθανώς για κάποιο πρόβλημα υγείας που έχει.

Το ίδιο ισχύει αν δείτε πτώση αεροπλάνου.  Αν δείτε αεροπλάνο να πέφτει, κάτι κακό θα πάθεις ή θα έχεις αναποδιές. Αν δεις αεροπλάνο σε πτώση και μετά να συντρίβεται, είναι οιωνός καταστροφής στις δουλειές σου.

 

Σχόλια3

Ανδρονικη

πριν από 2 χρόνια 2 μήνες

Τον τελευταίο ένα μην βλέπω κάθε βράδυ στον ύπνο μου ότι βρίσκομαι σε ένα πάρα πολύ ψηλό σημείο όπως μια αιωρούμενη σκάλα ,η κάτι σαν κούνια στον αέρα ,η σε μια ταράτσα στον αέρα η σε ένα βουνό που η θέα σου είναι πολύ ψηλά και τέλος πάντων σε τέτοια μέρη και ξαφνικά από κει που φτάνω στη κορυφή πιο ψηλά από όλους πέφτω και γίνομαι ένα με το πάτωμα αλλά δεν ξυπνάω ...απλά συνεχίζει το όνειρο και όταν είμαι στο πιο ψηλό ύψος με κυριεύει ένα άγχος τοσοοο πολύ και απλά τολμαω και πέφτω .τι σημαίνει αυτό;σας παρακαλώ πείτε μου ...

Άσπα

πριν από 3 χρόνια 4 μήνες

Έτρεχα με το καινούριο μου αυτοκίνητο χωρίς λόγο κι έπεσα σε κάτι σαν μεγάλη και πολύ βαθιά πισίνα είχα ανοιχτό παράθυρο και βγήκα αμέσως κι έψαχνα ένα τηλέφωνο από καποια συνάδελφο για να ειδοποιήσω κάποιον να έρθει να το βγάλει και όλες δεν είχαν μονάδες Σκεφτόμουν ευτυχώς που δεν ήταν γεμάτη νερό η πισίνα