Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Αεροπλάνο

Τα όνειρα με αεροπλάνα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι κάνεις στο όνειρό σου: αν ανεβαίνεις, κατεβαίνεις, ή αν ταξιδεύεις ή απλά βλέπεις αεροπλάνο να πετά.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείτε ότι είστε πιλότος σε αεροσκάφος, σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλη επιτυχία σε κάτι κανούριο που πάτε να ξεκινήσετε.

Αν δεις πως ταξιδεύεις ή ανεβαίνεις σε αεροπλάνο, τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά ή κάποιο σχέδιο που καταστρώνεις θα είναι πετυχημένο.

Αν όμως δεις ότι κατεβαίνεις από αεροπλάνο, περίμενε αποτυχίες στη δουλειά σου και στη ζωή σου ειδικά στον έρωτα.

Αν δεις όνειρο με αεροπλάνο να πέφτει, να προετοιμαστείς ψυχικά γιατί κάτι κακό θα ακούσεις ή θα σου συμβεί. Γενικά η πτώση στο όνειρο δεν έχει καλή ερμηνεία.

Αν δεις συντριβή αεροπλάνου, πρόσεξε γιατί σημαίνει ότι κάποια καταστροφή θα πάθεις.

Σε περίπτωση που το αεροπλάνο κάνει βουτιά προς τα κάτω, θα υπάρξουν σύντομα ευχάριστες εμπειρίες με το αντίθετο φύλλο.

Αν τέλος, δεις αεροπλάνο να πετά ψηλά στο γαλανό ουρανό, περίμενε θριάμβους και δόξες. Αν όμως το αεροπλάνο βρίσκεται μέσα σε σύννεφα ή σε βροχή, τότε θα έχεις δυσκολίες στην εργασία σου.

Σχόλια3

ΜΑΡΙΕΤΤΑ

πριν από 2 χρόνια

Καλησπέρα!!! Ονειρευτηκα πως ήμουν σε ένα γνωστό μέρος σε εξωτερικό χώρο και ξαφνικά ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος σαν έκρηξη και όπως γυρισα και κοίταξα ψηλά είδα ένα αεροπλάνο να έχει μαύρο καπνό σαν να έπεφτε...αλλα αμέσως μετά που γύρισα και το ειδα τρόμαξα και ξυπνησα..τι σημαινει;;;

Mαρίνα

πριν από 2 χρόνια 4 μήνες

Καλημέρα! Εγώ είδα ότι ήμουν δεμένη από ένα αεροπλάνο και ότι το σχοινί έφτανε μέχρι το κρεβάτι μου... Στην ουσία πετούσα δεμένη από αυτό λίγο ποιο πάνω από το κρεβάτι μου. Και ένιωθα την ασφάλεια του κρεβατιού μου... Αν και κάπως είχα μια ανησυχία. Μετά είδα ότι το αεροπλάνο το πετούσε ο ξάδερφος μου (που στην πραγματικότητα είναι πιλότος) και ότι κάποια στιγμή χάλασε ένα κομμάτι και καλά ήταν από Lego 😅και το ξανάφτιαξαμε...

μαρια

πριν από 3 χρόνια 2 μήνες

πεταγα με αεροπλανο χαμιλα κατεβηκα στον φουρνο μπηκα την τελευτεα στιγμη στο αεροπλανο πετοντασ. καταλιξαμε παρισι σε μια μαυρη βιλα απεναντι απο πυργο. τελος ειδα κατι σαν φανασμα και το κλειδοσα στην ντουλαπα. επιπλεον ημουν με φιλουσ και οδιγοσ ηταν τοαγορι και αεροσυνοδος μια φιλη.