Νυχτερίδα μέσα σε ξένο σπίτι

Εγώ, η μητέρα μου και ο πατέρας μου είχαμε πάει σε ένα ξένο σπίτι για να μαγειρεψουμε. σε κάποια φάση πετάχτηκε μια νυχτερίδα και κάθισε πάνω από το φαγητό που το είχαμε στην κατσαρόλα. Εγώ άρχιζα να ούρλιαζε και πήγα προς τα πίσω αφού προσπάθησα να προστατέψω την μαμά μου μπαίνοντας μπροστά της. Η νυχτερίδα ερχόταν προς το μέρος μου. είδα χαρακτηριστικα να βγάζει ήχους και να μου δείχνει τα δόντια της με θυμό. Εγώ συνέχιζα να πανικοβαλομαι , να τσιριζω και να προσπαθώ να την διώξω. εκείνη όμως ερχόταν όλο και πιο κοντά μου. Η μαμά μου έφυγε από πίσω μου και η νυχτερίδα συνέχιζε να με πλησιάζει φανερά ενοχλημένη από την παρουσία μου θέλοντας να μου κάνει κακό τσιριζε και μου έδειχνε τα δόντια της.
Μαρία4

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι αράχνες είναι έντομα που φημίζονται για την ικανότητά τους να υφαίνουν ιστούς οι οποίοι είναι θανατηφόρες παγίδες για τα θύματά τους. Ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της αράχνης που θα ονειρευτείτε, ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική ερμηνεία.

Αχ παλιοκουνούπι γύρω μου γυρίζεις μια πηγαινεις περα μια ξαναγυριζεις, αχ παλιοκουνουπι τωρα θα σου δειξω με το εντομοκτονο τωρα θα σου ριξω, αχ παλιοκουνουπι ποτε τσιμπας το αυτακι,ποτε την μυτιτσα , ποτε το χερακι! λέει το παιδικό τραγουδάκι για τα γνωστά σε όλους κουνούπια που μας ταλαιπωρούν ιδίως το καλοκαίρι. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κουνούπια;

Η έξοδος στα όνειρα συνήθως δεν είναι καλός οιωνός με κάποιες όμως εξαιρέσεις.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι σε ένα μεγάλο κτίριο ή δικαστήριο και ψάχνεις την έξοδο, αυτό σημαίνει ότι οι δουλειές σου δεν θα πάνε καλά και έχεις μπλεχτεί σε λαβύρινθο από τον οποίο θα χάσεις.

Το χέρι και τα χέρια μας γενικότερα είναι εργαλεία που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους μεταξύ τους. Αλλη εντύπωση αφήνουν τα βρώμικα χέρια, άλλη τα σκληραγωγημένα χέρια και άλλη εντύπωση δίνουν τα χέρια μιας γυναίκας.

Αν δεις όνειρο με κουζίνα, είναι καλό όνειρο και θα έχεις γενικά ευτυχία.

Η φυλακή είναι πάντα τιμωρία για τις άσχημες πράξεις ή για αυτούς που δεν μπορούν να τηρήσουν τους κανόνες της κοινωνίας μας. Στα όνειρα η φυλακή είναι ένα σύμβολο τιμωρίας, δυστυχίας αλλά μερικές φορές και εξαγνισμού.