ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΝΤΡΑ

ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΟΤΙ ΞΑΦΝΚΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΝΤΡΑ!!!ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΙΟΤΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΟΣ!ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΙ!ΑΛΛΑ ΣΥΖΗΤΙΟΤΑΝΕ!ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΔΗΛ. ΣΑΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟ ΜΑΣ!!!ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ;;;
ΙΩΑΝΝΑ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις όνειρο με κουζίνα, είναι καλό όνειρο και θα έχεις γενικά ευτυχία.

Αν δεις στο όνειρό σου μελιτζάνες ή ονειρευτείς ότι ότι αγοράζεις μελιτζάνες, και είσαι γυναίκα να περιμένεις ότι θα σου γίνει ερωτική εξομολόγηση.

Αν ονειρευτείς μελιτζάνες που κρέμονται πάνω στο φυτό, αυτό είναι οιωνός για ευτυχία, προκοπή και πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών σου.

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.

Σε όλες τις κοινωνίες, ο πατέρας όπως και η μητέρα είναι κέντρο αναφοράς για την οικογένεια, θεμέλιος λίθος, άξονας σταθερότητας και προστασίας για την οικογένεια και τα παιδιά. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον πατέρα μας.

Αν δεις όνειρο με πανέμορφα αρχαία αντικείμενα και αρχαία οικοδομήματα, να περιμένεις επιτυχία σε όλους τους τομείς.

Αν ονειρευτείτε στεφάνι γάμου, για τους παντρεμένους σημαίνει οικογενειακή ευτυχία. Για τους ανύπαντρους σημαίνει επιθυμία γάμου.

Το δάφνινο στεφάνι προμηνύει ότι θα σας αναγνωρίσουν στη δουλειά σας και θα λάβετε δόξα και τιμές.