ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ,ΜΙΑ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ( ΟΧΙ ΟΜΟΡΦΗ) .ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΩ ,ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ...
ΓΙΩΤΑ

Αλέξης

πριν από 2 χρόνια 1 μήνας

Άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου και είδα μπροστά μου μαυροφορεμένη την αδερφή του πατέρα μου η οποία είναι εν ζωή. Δεν της μίλησα, δεν μου μίλησε δεν θυμάμαι αν με κοίταξε, αλλά δεν μπήκε μέσα στο σπίτι. Δεν φοβήθηκα όταν την είδα, απλά μου έκανε εντύπωση που βρισκόταν έτσι ντυμένη στο σπίτι μου μιας και δεν έχω καμία επαφή μαζί της, 10 χρόνια, από το θάνατο του πατέρα μου.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δείτε στo όνειρο σας ψυγείο, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως η εγωιστική συμπεριφορά σας θα πληγώσει κάποιον που προσπαθεί να κερδίσει το ψωμί του τίμια.

Τα όνειρα με φωτιά έχουν βαθύτατα αμφίσημη σημασία. Η εξήγησή τους διαφέρει ανάλογα με τα συμφραζόμενα του ονείρου αλλά και ποιος βλέπει αυτό το όνειρο. Φυσικά, όσο πιο άγρια είναι η φωτιά τόσο πιο άσχημο είναι το όνειρο...

Συχνά, τα περιστατικά που βλέπουμε στο όνειρό μας γίνονται πραγματικότητα. Ετσι, αν δεν πίνετε μπύρα και δείτε στο όνειρό σας ότι πίνατε μπύρα, τότε σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σας περιμένουν απογοητεύσεις, ειδικά αν το περιβάλλον δεν είναι πολύ εντάξει.

Τα χαρτονομίσματα στα όνειρά μας, έχουν διάφορες ερμηνείες, αλλά συνήθως αντιπροσωπεύουν την αξία, την επιτυχία, τον πλούτο ή την οικονομική ασφάλεια.

Διφορούμενο όνειρο. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς φέρετρο και δεν είσαι παντρεμένος σημαίνει ότι σύντομα θα έχεις γάμο.

Τα σφυριά είναι εργαλεία με τα οποία καρφώνουμε αλλά και διορθώνουμε πράγματα. Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης το σφυρί στο όνειρο έχει και διαφορετική σημασία.

Αν ονειρευτείς ότι χρησιμοποιείς ένα σφυρί για κάποια εργασία στο σπίτι σου να περιμένεις κέρδη και επιτυχίες.