Πτώση από μπαλκόνι

Είδα στον ύπνο μου να είμαι με το αγόρι μου στο μπαλκόνι ενος θειου και να έπρεπε να κατεβούμε από το αυτο για να φύγουμε να παμε σπιτι . Εγω φοβομουν και του φωναζα να μην πεσει γιατί θα χτυπήσει. Εκείνος φορούσε ζεστά ρούχα και έπεσε. Έκανε πολύ ώρα να πέσει και ΜΌΛΙΣ έπεσε χτύπησε την πλάτη του σε ένα δέντρο με φύλλα αλλά βρήκε πάνω σε ένα κορμό δέντρου μυτερό ξύλου. Γέμισε αίματα παντού και μετά τον πήγανε στο νοσοκομείο όπου τελικά ήταν μια χαρά και περπατούσε.. Τι είναι όλο αυτο;
Χριστίνα Λ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το χταπόδι με τα χαρακτηριστικά του πλοκάμια και τις βεντούζες είναι ένα άκακο μαλάκιο της θάλασσας. Στα όνειρα όμως το χταπόδι έχει ερμηνεία αρνητική, καθώς συμβολίζει οικογενειακές έγνοιες, στενοχώριες από τελματωμένες ερωτικές σχέσεις ή τερατώδη γεγονότα.

Το σάβανο είναι τα νεκρικά ρούχα που φοράνε σε ορισμένες περιπτώσεις σε έναν πεθαμένο για να το κηδέψουν. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το σάβανο στα όνειρα είναι καλή ένδειξη.

Τα όνειρα με οικογένειες συνήθως απεικονίζουν ακριβώς τις πραγματικές καταστάσεις που βιώνουμε στις οικογένειες μας. Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης.

Αν δεις όνειρο ότι τσιμπάς κάποιον θα έχεις κάποια ερωτική περιπέτεια.

Αν δεις ότι τσιμπάς τον αγαπημένο σου σημαίνει ότι θα σε απογοητεύσει. Πρόσεξε.

 

Διφορούμενο όνειρο. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς φέρετρο και δεν είσαι παντρεμένος σημαίνει ότι σύντομα θα έχεις γάμο.

Η αστυνομία στα όνειρα δεν είναι καλό σημάδι, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αξιωματικούς της αστυνομίας.  Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.