Αγιος Παύλος και θάλασσα γεματη καβούρια

Ονειρεύτηκα πως ήμουν σε μια παραλία και καθόμουν φτιάχνοντας ένα αγαλματακι από πηλό, ακολουθώντας την εικόνα ενός ανθρώπου που είχα δει στον δρόμο. Κάποια στιγμή, τελείως απ' το πουθενά εμφανίζονται οι γονείς μου, βλέπουν το μισοτελειωμενο αγαλματακι και ο πατέρας μου λέει στη μητέρα μου "κοιτα! Το παιδί φτιάχνει το άγαλμα του Αγίου Παύλου!" Και ξαφνικά εξαφανίζονται πάλι. Περνάει λίγη ώρα και αποφασίζω να μπω στη θάλασσα. Όμως δεν ήθελα με τίποτα να αφήσω το αγαλματακι από τα χέρια μου και έτσι το πήρα και αυτό μαζί. Εκείνη την ώρα ο ήλιος έπεφτε γι αυτό και δεν είχε κανέναν τριγύρω. Η θάλασσα ήταν ήρεμη και έτσι κολύμπησα αρκετά μακρυά απ την ακτή, πάντα με το αγαλματακι στο χέρι. Καθώς άρχισα να κολυμπάω πίσω στην παραλία παρατήρησα τον βυθό κάτω μου, και παρατήρησα ότι οι πέτρες ήταν νεκρά καβούρια ή καβούρια χωρίς δαγκάνες...το ίδιο και όταν έφτασα στα ρηχά. Ακόμα και οι πολύ μικρές πετρουλες ηταν μικρα καβουρακια που, παρόλο που πατούσα κάνω του για να βγω απ το νερό, δεν με πειραζαν ούτε με δάγκωναν. Το όνειρο τελείωσε με εμένα να βγαίνω απ το νερό, κρατώντας το αγαλματακι και να χαίρομαι που δεν το έχασα όσο κολυμπούσα.
Άννα Μαρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μέλισσες να πετούν σε σμήνος, σημαίνει ότι θα έχεις κέρδη.

Πολλές μέλισσες που πηγαινοέρχονται στην κυψέλη, σημαίνουν χαρά, ευτυχία, αφθονία και αγάπη στην οικογένεια σου.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα μεγάλο στόμα με κόκκινα χείλη σημαίνει επιτυχίες.

Αντίθετα, το μικρό στόμα συμβολίζει την υποκρισία.

Αν δεις όνειρο με κάποιον να σου δείχνει το στόμα του ή τα δόντια του να περιμένεις προβλήματα υγείας. Ειδικά αν το στόμα του είναι σε κακή κατάσταση.

Προφανώς όνειρα με αυτοκτονία μόνο καλά δεν είναι. Συνήθως αν ονειρευτείτε ότι αυτοκτονείτε σημαίνει ότι σας περιμένουν αναποδιές και προβλήματα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Οπότε καλό είναι να ηρεμήσετε και να δείτε τι πάει στραβά. Η ζωή είναι όμορφη και δεν αξίζει να χαλάτε τον ύπνο σας για οποιοδήποτε πρόβλημα.

Τα όνειρα με κεφάλι είναι πότε καλός και πότε κακός οιωνός.

Το χέρι και τα χέρια μας γενικότερα είναι εργαλεία που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους μεταξύ τους. Αλλη εντύπωση αφήνουν τα βρώμικα χέρια, άλλη τα σκληραγωγημένα χέρια και άλλη εντύπωση δίνουν τα χέρια μιας γυναίκας.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με βατόμουρα δεν καθόλου καλοί οιωνοί.

Αν ονειρευτείτε απλώς βατόμουρα, να περιμένετε αναποδιές στις δουλειές σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι μαζεύετε βατόμουρα, είναι προμήνυμα ατυχίας και μπλεξιμάτων.