Ανθρωπος που ηθελε πολυ να με δει απο κοντα.

Ειδα περιπου πριν 2 μηνες εναν ανθρωπο που ηθελε και ηθελα να δω απο κοντα απο τα τελη του 2017.Γνωριστηκαμε μεσω facebook. Hταν σουρουπο ο ουρανος ειχε χρωμα μπλε μωβ. φορουσαμε και οι δυο καλα και ομορφα ρουχα. ηταν σε μικρη αποσταση απο εμενα και με κοιτουσε επιμονα. Πισω του υπηρχε ενα δασος απο πευκα αλλα εκεινος καθοταν σε δρομο κεντρικο στην ακρη ευθεια με το δικο μου δρομο και παλι κοιτωντας εντονα ο ενας τον αλλον στα ματια.Ξαφνικα σηκωνω λιγο το φορεμα,φυσηξε απαλος αερας στα μαλλια μου και σαν να πηρα αποφαση οτι πρεπει να παω στο κεντρικο δρομο που καθοταν εκεινος.Οταν πηγα καναμε 2 η 3 κυκλους σαν να χορευαμε τανγκο με βλεμματα κολλημενα χωρις να αγγιξει ο ενας τον αλλον.( Να σημειωσω οτι η συναντηση δεν εγινε ακομη γιατι ημουν αρκετα αρρωστη και τωρα αναρρωνω σιγα σιγα.)
Ελενα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με διαμάντι ή διαμάντια σημαίνει επιτυχίες. Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς διαμάντια, να περιμένεις γάμο με πλούσιο και ίσως διάσημο άντρα. 

Τα όνειρα με αεροπλάνα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι κάνεις στο όνειρό σου: αν ανεβαίνεις, κατεβαίνεις, ή αν ταξιδεύεις ή απλά βλέπεις αεροπλάνο να πετά.

Η ψωρίαση ή ψώρα είναι μια χρόνια, μη μεταδοτική ασθένεια του δέρματος και των αρθρώσεων. Προκαλεί συνήθως κόκκινίλες, φολιδωτές κηλίδες στην επιδερμίδα.  Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψώρα;

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.

Η καλλιτεχνική έκθεση κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πνευματικές ανησυχίες.

Η έκθεση βιομηχανικών προϊόντων φανερώνει το θετικό σου πνεύμα.