Γέννα, πανηγύρι, βενζινάδικο, εξορκισμός

Είδα ότι πήγαμε με την μητέρα μου, την αδερφή μου και τους φίλους μου σε ένα πανηγύρι τον δεκαπενταύγουστο. Το πανηγύρι γινόταν σε ένα βενζινάδικο σε ένα κοντινό χωριό. Κατά τη διάρκεια του πανηγυριού γέννησα (δεν είμαι σίγουρη για το φύλο του μωρού). Τότε, μια Ρωμά που ήταν εκεί με τον άντρα της, ήρθε και μου είπε ότι θα ήταν καλό να κάνουμε εξορκισμό στο μωρό και έτσι κ έκανε. Ξάπλωσε το μωρό σε ένα τραπέζι, έβαλε από πάνω ένα χαρτί (σαν αφίσα) που έλεγε ΧΞΣ και έλεγε διάφορες προσευχές υποθέτω. Το σκηνικό το παρακολουθούσαν η μητέρα μου και η αδερφή μου, ενώ εγώ ήμουν πιο πίσω, διότι δεν ένιωθα άνετα με τη διαδικασία καθώς δεν ασπαζομαι καμία πίστη. Αφού τελείωσε όλο αυτο, εγώ κρατούσα το μωρό και ρώτησα την μητέρα μου ποιανού τελικά είναι το μωρό γιατί δεν θυμόμουν (ήμουν ανάμεσα στον πρώην μου και σε ένα άλλο παλικάρι). Η μητέρα μου μου είπε ότι είναι του πρώην μου και αν δεν το θέλω μπορούμε να του το δώσουμε (βέβαια το είπε με σαρκαστική διάθεση). Εγώ αρνήθηκα και αποφάσισα να το κρατήσω. Ξύπνησα κάπως προβληματισμένη, γιατί μου φάνηκε πολύ συμβολικό όνειρο.
Ελευθερία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα ατυχήματα συμβαίνουν δυστυχώς και είναι λογικό να βλέπουμε και όνειρα σχετικά με αυτά. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ατυχήματα και δυστυχήματα.

Τι σημαίνει ένα όνειρο με γάτα; Υπάρχουν κι εδώ πολλές ερμηνείες και ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική εξήγηση ανάλογα με το πως ακριβώς ονειρευτήκαμε τη γάτα, ακόμα και με τι χρώμα είχε!

Τα όνειρα με λεωφορεία και γενικά μέσα μεταφοράς συνήθως ερμηνεύονται ως προάγγελοι για γεγονότα και αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή μας. Ανάλογα με το ακριβώς συμβαίνει στο όνειρο, υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για την αντίδρασή μας σε αυτά τα γεγονότα.

Συχνά, τα περιστατικά που βλέπουμε στο όνειρό μας γίνονται πραγματικότητα. Ετσι, αν δεν πίνετε μπύρα και δείτε στο όνειρό σας ότι πίνατε μπύρα, τότε σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σας περιμένουν απογοητεύσεις, ειδικά αν το περιβάλλον δεν είναι πολύ εντάξει.

Όταν κάποιος βλέπει ένα όνειρο με έναν ψίθυρο, αυτό μπορεί να έχει ποικίλες ερμηνείες. Το συνολικό νόημα αυτού του ονείρου εξαρτάται από το περιβάλλον, τον χαρακτήρα του ψιθύρου και τα συναισθήματα που συνοδεύουν το όνειρο.

Αν ονειρευτείς σφραγίδα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σκέφτεσαι να επεκτείνεις τις δουλειές σου.