Γέννα, πανηγύρι, βενζινάδικο, εξορκισμός

Είδα ότι πήγαμε με την μητέρα μου, την αδερφή μου και τους φίλους μου σε ένα πανηγύρι τον δεκαπενταύγουστο. Το πανηγύρι γινόταν σε ένα βενζινάδικο σε ένα κοντινό χωριό. Κατά τη διάρκεια του πανηγυριού γέννησα (δεν είμαι σίγουρη για το φύλο του μωρού). Τότε, μια Ρωμά που ήταν εκεί με τον άντρα της, ήρθε και μου είπε ότι θα ήταν καλό να κάνουμε εξορκισμό στο μωρό και έτσι κ έκανε. Ξάπλωσε το μωρό σε ένα τραπέζι, έβαλε από πάνω ένα χαρτί (σαν αφίσα) που έλεγε ΧΞΣ και έλεγε διάφορες προσευχές υποθέτω. Το σκηνικό το παρακολουθούσαν η μητέρα μου και η αδερφή μου, ενώ εγώ ήμουν πιο πίσω, διότι δεν ένιωθα άνετα με τη διαδικασία καθώς δεν ασπαζομαι καμία πίστη. Αφού τελείωσε όλο αυτο, εγώ κρατούσα το μωρό και ρώτησα την μητέρα μου ποιανού τελικά είναι το μωρό γιατί δεν θυμόμουν (ήμουν ανάμεσα στον πρώην μου και σε ένα άλλο παλικάρι). Η μητέρα μου μου είπε ότι είναι του πρώην μου και αν δεν το θέλω μπορούμε να του το δώσουμε (βέβαια το είπε με σαρκαστική διάθεση). Εγώ αρνήθηκα και αποφάσισα να το κρατήσω. Ξύπνησα κάπως προβληματισμένη, γιατί μου φάνηκε πολύ συμβολικό όνειρο.
Ελευθερία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κόσμο ή ένα πλήθος με πολλούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, καθώς τα όνειρα είναι υποκειμενικά και επηρεάζονται από τις εμπειρίες και τις σκέψεις μας. Διαβάστε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με πλήθος ανθρώπων.

Αν ονειρευτείτε μύγες, o ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως προάγγελο για αρρώστιες και αδιαθεσίες.

Επίσης, οι μύγες στο όνειρο σημαίνουν ότι σας περιβάλλουν εχθροί.

Αν είστε νέα γυναίκα, τότε οι μύγες στο όνειρο είναι σημάδι δυστυχίας.

Τα σπυριά είναι δερματικές παθήσεις που μπορεί να οφείλονται σε πολλές αιτίες από ένα αθώο τσίμπημα ενός κουνουπιού, έως και σοβαρή δερματική ασθένεια. Σε κάθε περίπτωση τα σπυριά μας ενοχλούν και δύσκολα τα αποφεύγουμε. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το σπυρί στα όνειρα;

Οι αράχνες είναι έντομα που φημίζονται για την ικανότητά τους να υφαίνουν ιστούς οι οποίοι είναι θανατηφόρες παγίδες για τα θύματά τους. Ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της αράχνης που θα ονειρευτείτε, ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική ερμηνεία.

Γενικά η λάσπη στα όνειρα είναι κακός οιωνός. Όπως και στην πραγματική ζωή μας φέρνει προβλήματα, έτσι και στο όνειρο η λάσπη είναι σύμβολο για στενοχώριες, δύσκολες μέρες και αναποδιές.

Τα λιοντάρια είναι από τα πιο ισχυρά άγρια ζώα και πάντοτε συμβολίζουν το σφρίγος και τη δύναμη. Παρόμοιο, το λιοντάρι στο όνειρο είναι σημάδι ισχυρού χαρακτήρα, τύχης και πραγμάτωσης των προσδοκιών μας.