Γέννα, πανηγύρι, βενζινάδικο, εξορκισμός

Είδα ότι πήγαμε με την μητέρα μου, την αδερφή μου και τους φίλους μου σε ένα πανηγύρι τον δεκαπενταύγουστο. Το πανηγύρι γινόταν σε ένα βενζινάδικο σε ένα κοντινό χωριό. Κατά τη διάρκεια του πανηγυριού γέννησα (δεν είμαι σίγουρη για το φύλο του μωρού). Τότε, μια Ρωμά που ήταν εκεί με τον άντρα της, ήρθε και μου είπε ότι θα ήταν καλό να κάνουμε εξορκισμό στο μωρό και έτσι κ έκανε. Ξάπλωσε το μωρό σε ένα τραπέζι, έβαλε από πάνω ένα χαρτί (σαν αφίσα) που έλεγε ΧΞΣ και έλεγε διάφορες προσευχές υποθέτω. Το σκηνικό το παρακολουθούσαν η μητέρα μου και η αδερφή μου, ενώ εγώ ήμουν πιο πίσω, διότι δεν ένιωθα άνετα με τη διαδικασία καθώς δεν ασπαζομαι καμία πίστη. Αφού τελείωσε όλο αυτο, εγώ κρατούσα το μωρό και ρώτησα την μητέρα μου ποιανού τελικά είναι το μωρό γιατί δεν θυμόμουν (ήμουν ανάμεσα στον πρώην μου και σε ένα άλλο παλικάρι). Η μητέρα μου μου είπε ότι είναι του πρώην μου και αν δεν το θέλω μπορούμε να του το δώσουμε (βέβαια το είπε με σαρκαστική διάθεση). Εγώ αρνήθηκα και αποφάσισα να το κρατήσω. Ξύπνησα κάπως προβληματισμένη, γιατί μου φάνηκε πολύ συμβολικό όνειρο.
Ελευθερία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Ο καφές στα όνειρα είναι οιωνός πίκρας, κακοτυχίας και αναποδιών. Να προσέχετε όταν δείτε τέτοιο όνειρο!

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.

Τα όνειρα με αεροπλάνα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι κάνεις στο όνειρό σου: αν ανεβαίνεις, κατεβαίνεις, ή αν ταξιδεύεις ή απλά βλέπεις αεροπλάνο να πετά.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας ψάθες τότε αυτό είναι οιωνός για καλές προοπτικές στις δουλειές σας.

Αν όμως δείτε ψάθες παλιές και τριμμένες, θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις ενοχλητικές και δύσκολες, ειδικά στη δουλειά σας.