Σχέση από απόσταση.

Γειά σας. Είδα ένα όνειρο και είμαι πολύ μπερδεμένη. Είδα ότι είμαι στην Αλβανία και εκεί συνάντησα κάποιους ανθρώπους που με ρώτησαν που βρίσκεται μια περιοχή. Εγώ άρχισα να τους εξηγώ στα αγγλικά αλλά εκείνη δεν καταλαβαίναν και μίλησα αλβανικά και εκει κατάλαβαν. Τέλος πάντων τους έδειξα και πήγα σε ένα μαγαζί εκει δουλεύει το αγόρι μου. Εγώ μπήκα μέσα και δεν του μίλησα απλά το κοίταξα για να μην καταλαβει κάνεις ότι τα έχουμε μαλλον. Πήγα στο μπάνιο άνοιξα μια πόρτα και είδα το μικρό αδερφό του μεσα να κάνει την ανάγκη του τεσπα αλλά δεν το είδα σαν 13 που είναι αλλά σαν 3χρονο. Μπήκε το αγόρι μου με έκανε στη άκρη και βοηθήσε το μικρό αδερφό του. Μόλις βγήκε το μωράκι λοιπόν ήρθε να παίξει μαζί μου. Ήρθαν κάποιοι φίλοι του αγοριου μου. Το αγόρι μου μου είπε οτι δεν πρέπει να κάνω τίποτα μαζί τους να μην πάω κοντά τους και πήγε να σερβηρει. Αυτοί ήρθαν κοντά μου γιατί είδαν τον αδερφό του αγοριου μου. Μου μίλησαν και μου είπαν να πάω δίπλα γιατί εχει μουσική και έτσι. Πήγε το μωρό και πήγα κι εγώ χωρίς να πω τίποτα στο αγόρι μου. Πηδηξαμε το πεζούλι και πήγαμε δίπλα. Είχε μουσική και νομίζω οι φίλοι του θα έκαναν κάτι μάλλον θα παίζανε μουσική και για αυτό μάλλον με φώναξαν? Δεν θυμάμαι... Αλλά αυτό που με αποσχολει είναι η σημασία του όνειρου. Εγώ έχω σχέση από απόσταση ζω στην Ελλάδα έχω αλβανική καταγωγή όμως. Το αγόρι μοθ είναι πίσω στην πόλη από οπου κατάγομαι. Ασχολείται με την μουσική και ο φίλος του και κάνε τα πάντα για αυτήν για αυτό και είμαι σαν δουλειά του. Οι γονείς μου δεν το ξέρουν και ούτε οι δικοί του νομίζω το ξέρουν ούτε ο αδερφός του. Απλά τώρα δεν πολύ μιλάω όπως μιλούσα το καλοκαίρι κια λέει ότι έχει δουλειά για αυτό. Φαινεται να ενδιαφέρεται και δεν θέλει να χωρίσουμε μόνο αν θέλω έγω. Μπορείτε να μου πείτε τι σημασία έχει αυτό το ονειρο?
Μαρσεα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι πολύ φτωχός, θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά για να έρθουν καλύτερες μέρες. Αν ονειρευτείς άλλον, θα βοηθήσεις κάποιον που το έχει ανάγκη.

Οι σχέσεις είναι το αλατοπίπερο της ζωής και μας απασχολούν καθημερινά, οπότε είναι λογικό να βλέπουμε και σχετικά όνειρα. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα για τη νυν ή πρώην σχέση μας; 

Τα μακαρόνια και γενικότερα τα ζυμαρικά στα όνειρα είναι καλοί οιωνοί, αφού ο ονειροκρίτης τα θεωρεί προμηνύματα ευτυχίας, τύχης και καλών συνθηκών.

Αν ονειρευτείτε να πιάνετε βατράχια, προσέξτε τα θέματα υγείας, γιατί αυτά θα δημιουργήσουν προβλήματα στην οικογένεια σας.

Αν ονειρευτείς ένα ταμείο, θα ακούσεις ευχάριστα νέα και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρεις λεφτά απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες.

Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι εργάζεσαι σαν ταμίας.

Αν δεις ότι το ταμείο είναι άδειο, πρέπει να προσέξεις γιατί καποιοι επιχειρούν να σε εξαπατήσουν.