Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Γαμπρός

Γενικά το όνειρο με γαμπρούς (ή νύφη) δεν θεωρείται καλό όνειρο. Κι αυτό γιατί πάντα ο ονειροκρίτης θεωρεί το γαμπριάτικο κοστούμι από απλή στέρηση της ελευθερίας ως προάγγελο ασθένειας ακόμα και θανάτου.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν είσαι άντρας και ονειρευτείς ότι είσαι  γαμπρός, θα αρρωστήσεις. Το ίδιο ισχύει αν είσαι παντρεμένος, και ονειρευτείς τον εαυτό σου γαμπρό: πρέπει να προσέχεις για ατυχήματα και αρρώστιες.

Αν δεις κάποιον γνωστό ή συγγενή σου να ντύνεται γαμπρός, τότε θα αρρωστήσει εκείνος.

Ακόμη χειρότερο είναι το όνειρο, αν δεις ότι είσαι γαμπρός και δεν βρίσκεις τη βέρα σου. Θα αρρωστήσεις και μάλιστα η αρρώστια σου θα είναι πιο σοβαρή.

Μια πιο ψυχολογική ερμηνεία του ονείρου αυτού λέει ότι αν είσαι άντρας και ονειρευτείς ότι είσαι σημαίνει ότι σκέφτεσαι πολύ τη δέσμευση σε μια σχέση. Παρόμοια, αν είσαι γυναίκα και δεις στο όνειρό σου έναν γαμπρό, τότε αυτό αντιπροσωπεύει την επιθυμία σου να κάνεις μια σοβαρή σχέση με στόχο το γάμο.

Σχόλια2

Κελη

πριν από 4 χρόνια 6 μήνες

Η καλύτερη μου φίλη και μέλλουσα κουμπάρα μου είδε ήταν νύφη και ο γαμπρός ήταν ο πρώην μου με τον οποίο η αδερφή του Έχει βαφτίσει την φίλη μου είπε ότι και η δύο δεν ήθελαν αυτό τον γαμπρός ο αλλά τον έκαναν γιατί το ήθελε η μητερτης που έχει πεθάνει και η μητέρα του γαμπρού ήταν στο γάμο αγκαλιά και χαμογελούσαν και η παπάδες φορούσαν μαύρα σας παρακαλώ τι σημαίνει αυτό το όνειρο.

Πίτσης

πριν από 1 χρόνο 9 μήνες

Σε απάντηση του από Κελη

Τα μάτια μου έπαθαν έμφραγμα προσπαθώντας να διαβάσουν το σχόλιο...