Σκύλος και θάνατος

Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στο μπαλκόνι με την μητέρα μου που δεν είναι εν ζωή, και τον σκύλο μου που χόρευε. Πάω να τραβήξω βίντεο τον σκύλο μου που χορεύει και ξαφνικά πέφτει από το μπαλκόνι και το είδα μερικά δευτερόλεπτα πριν ακινητοποιηθεί. Η μαμά δεν αντέδρασε. Τρέχω να κατέβω και μου κόβεται η φωνή , η μηλιά και δεν μπορούσα να ζητήσω βοήθεια από τον πατέρα μου. Είπα ένα μπα χωρίς να ολοκληρώσω την λεξη μπαμπά και δεν μπορούσα να μιλήσω. Τι σημαίνει το όνειρο ; Θα χάσω τον σκύλο μου ή θάνατος συγγενή;; Έχω τρομάξει
Μαρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η πετσέτα στο όνειρό σας μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της πετσέτας αλλά και το περιβάλλον που βλέπετε στο όνειρο, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα το νόημα του ονείρου. Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με πετσέτες.

Οι αράχνες είναι έντομα που φημίζονται για την ικανότητά τους να υφαίνουν ιστούς οι οποίοι είναι θανατηφόρες παγίδες για τα θύματά τους. Ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της αράχνης που θα ονειρευτείτε, ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική ερμηνεία.

Τα λιοντάρια είναι από τα πιο ισχυρά άγρια ζώα και πάντοτε συμβολίζουν το σφρίγος και τη δύναμη. Παρόμοιο, το λιοντάρι στο όνειρο είναι σημάδι ισχυρού χαρακτήρα, τύχης και πραγμάτωσης των προσδοκιών μας.

Καλό όνειρο! Το ανθόνερο συμβολίζει το αγνό και το όμορφο, και στα όνειρα μας είναι οιωνός για χαρά, επιτυχίες, τύχη και καλές ειδήσεις.

Ενα από τα πιο καλά όνειρα. Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το πρόβατο στο όνειρό μας συμβολίζει ευτυχία.

Τα κάγκελα στα όνειρα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους. Γενικά τα κάγκελα της φυλακής προμηνύουν στενοχώριες και λύπη. Αντίθετα τα κάγκελα σκάλας είναι καλό όνειρο.