Μια μαύρο ντυμένη γυναίκα

Είδα ότι ήμουν στην κρεβατοκάμαρα του μπαμπά μου ξαπλωμένη και κοιμόμουνα μόνη μου. Ξαφνικά ξύπνησα και είδα μια μαύρο ντυμένη γυναίκα να με κοιτάει. Φαινότανε νέα και τα μαλλιά της ήταν ίσια και κάστανα. Εκτός από τα μαύρα ρούχα που φορούσε, είχε και μια άσπρη μάσκα που κάλυπτε όλο της πρόσωπο. Όταν ξύπνησα μετά από μερικά δευτερόλεπτα που την είδα ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι του μπαμπά μου ή να φωνάξω βοήθεια, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα από τα δύο (δεν με είχε δέση ούτε μου είχε κλείσει το στόμα).Και μετά ξύπνησα...
Ραφαέλα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με άβαφα ρούχα υποδηλώνουν πάντα κάτι κακό. Αν ονειρευτείς ότι φοράς ξεθωριασμένα ρούχα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη πρέπει να προσέχεις μήπως αρρωστήσεις ή πάθεις κάποια ατυχία στην δουλειά σου.

Το συνεργείο είναι εκεί όπου όλοι πάμε κάποια στιγμή για να διορθώσουμε βλάβες στα οχήματά μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με συνεργείο αυτοκινήτων.

Αν ονειρευτείτε στεφάνι γάμου, για τους παντρεμένους σημαίνει οικογενειακή ευτυχία. Για τους ανύπαντρους σημαίνει επιθυμία γάμου.

Το δάφνινο στεφάνι προμηνύει ότι θα σας αναγνωρίσουν στη δουλειά σας και θα λάβετε δόξα και τιμές.

Η λεμονιά συμβολίζει παραδοσιακά την αισιοδοξία, την αντίσταση στο κακό, την ελπίδα για το καλύτερο αύριο που έρχεται.

Το παντελόνι θεωρούνταν ένα ανδρικό ρούχο, και αυτό παίζει το ρόλο του στην ερμηνεία αυτών των ονείρων. Γενικά πάντως τα όνειρα με παντελόνι, ή παντελόνια, ερμηνεύονται ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου.

Η φυλακή είναι πάντα τιμωρία για τις άσχημες πράξεις ή για αυτούς που δεν μπορούν να τηρήσουν τους κανόνες της κοινωνίας μας. Στα όνειρα η φυλακή είναι ένα σύμβολο τιμωρίας, δυστυχίας αλλά μερικές φορές και εξαγνισμού.