ΣΚΟΤΑΔΙ

ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΖΙΠ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΡΙΨΩ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΣΚΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΡΙΨΩ ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΕΝΟ ΚΑΙ ΕΣΤΡΙΨΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ΦΡΕΝΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΩ 2 ΦΙΛΕΣ (ΑΔΕΛΦΕΣ) ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΦΙΛΙΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΒΡΑΔΥ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ. ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΡΕΧΕ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ. ΓΥΡΝΟΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΗΣΕ ΣΤΑΥΡΩΤΑ ΜΕΤΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ 2 ΩΡΕΣ ΕΙΧΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΙΣ ΣΑΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΑΕΙ ΑΠΑΛΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ. ΕΓΩ ΑΝΟΙΓΩ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ
ΕΛΕΝΗ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα σπίτια στο όνειρο μας είναι αμφίσημα. Κάποιες φορές συμβολίζουν το καλό και την χαρά, άλλες φορές δείχνουν ότι έρχεται ξεπεσμός και καταστροφή ή θάνατος.

Ο παλιάτσος είναι ο άνθρωπος που υποκρίνεται κάποιον άλλο, συνήθως με σκοπό να κάνει χιούμορ ή πλάκα. Πολλές φορές χρησιμοποιούμε την έκφραση παλιάτσος στην καθημερινότητά μας για να τονίσουμε αρνητικά γνωρίσματα ενός ανθρώπου.  Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παλιάτσους.

Τα σφυριά είναι εργαλεία με τα οποία καρφώνουμε αλλά και διορθώνουμε πράγματα. Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης το σφυρί στο όνειρο έχει και διαφορετική σημασία.

Αν ονειρευτείς ότι χρησιμοποιείς ένα σφυρί για κάποια εργασία στο σπίτι σου να περιμένεις κέρδη και επιτυχίες.

Η λέξη δούλος,  προήλθε από την αρχαιότερη λέξη δόελος και ίσως έχει ρίζες στο ρήμα δέω (δένω). Στην αρχαιότητα, δούλος ήταν ο εκ γενετής σκλάβος, δηλαδή εκείνος που γεννιόταν από γονιό σκλάβο, σε αντιδιαστολή προς τον ανδράποδο, δηλαδή εκείνον που υποδουλωνόταν σε πόλεμο.

Το τηγάνι συμβολίζει την κάψα, τον πόθο και την γεύση της επιτυχίας. Γενικά ο ονειροκρίτης το θεωρεί ένα πολύ καλό όνειρο. Διάβασε την ερμηνεία του ονείρου με τηγάνι.

Το ξενοδοχείο είναι το μέρος που έχουμε συνδέσει με τις διακοπές μας αλλά είναι και σύμβολο για τους ξένους και τον τουρισμό. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ξενοδοχεία;