Καταιγίδα στην θάλασσα

Είδα οτι βρισκόμουν στην παραλία και εκανα μπάνιο στην θάλασσα και σε καποια φάση ειδα σύννεφα να έρχονται και καπως κατάλαβα οτι έρχεται καταιγίδα. Έτρεξα και βγηκα απο το νερο και αρχισα να τρέχω για να φτασω στο σπιτι μου, καθώς ετρεχα εβλεπα τον κοσμο μεσα στην θαλασσα πανικόβλητο να τρεχει να βγει εξω και να πεφτουν κεραυνοί διπλα στο νερο αλλα εμενα δεν με πετυχε καποιος κεραυνός απλα τους έβλεπα. Εφυγα απο την παραλια και συνέχιζα να τρέχω μαζι με τον κόσμο σαν να γινοταν καταστροφή
Χριστίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το κρύο στο όνειρο έχει διττή σημασία και οι ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης διαφέρουν ανάλογα με τα συμφραζόμενα. Διάβασε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το κρύο στα όνειρά μας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς κούκλα είναι οιωνός για την απάτη, το ψέμα και την υποκρισία.

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα όνειρα με ξύρισμα έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος θα το δει αλλά και τι ακριβώς θα δει ότι ξυρίζει.

Ετσι, αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι ξυρίζεται ή ότι τον ξυρίζουν, είναι καλό οιωνός. Σημαίνει ότι θα απαλλαγεί από κάποιες στενοχώριες ή από προβλήματα οικονομικής φύσης.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι καλλιεργείς χωράφι ή κήπο με σιτηρά, να περιμένεις πολλά πλούτη ενώ με λουλούδια σημαίνει χαρά και οικογενειακή γαλήνη.

Το χέρι και τα χέρια μας γενικότερα είναι εργαλεία που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους μεταξύ τους. Αλλη εντύπωση αφήνουν τα βρώμικα χέρια, άλλη τα σκληραγωγημένα χέρια και άλλη εντύπωση δίνουν τα χέρια μιας γυναίκας.

Το τρέξιμο είναι μια γνώριμη διαδικασία για τον άνθρωπο, αφού τρέχουμε είτε για προπόνηση είτε για δουλειές. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τρέξιμο.