Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ψηλός

Όταν κάποιος βλέπει στα όνειρά του ψηλούς άνδρες και γυναίκες, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες.  Γενικά, όμως το να δεις ένα ψηλό άνθρωπο στο όνειρό σου θεωρείται καλό.

Οι ψηλοί άνθρωποι είναι προικισμένοι από τη φύση με μεγαλύτερο ύψος με τους υπόλοιπους "φυσιολογικούς" ανθρώπους. Έτσι, και στα όνειρα ο ψηλός άνθρωπος θεωρείται καλό σημάδι για τύχη.

Συμβολικά, οι ψηλοί στα όνειρα συνήθως αντιπροσωπεύουν την εξουσία, την αυτοπεποίθηση, την αυτοπειθαρχία ή ακόμη και την αναγνώριση.  Επομένως, το όνειρο με ψηλούς άνδρες και γυναίκες μπορεί να υποδηλώνει τον θαυμασμό ή την επιθυμία να αντλήσετε έμπνευση από αυτούς που θεωρείτε ισχυρούς ή επιτυχημένους. Μπορεί να συμβολίζει την αναζήτηση υποστήριξης, καθοδήγησης ή προτύπων για την ανάπτυξη του εαυτού σας.

Επιπλέον, η εμφάνιση ψηλών ανθρώπων στα όνειρά σας μπορεί να συνδέεται με την εκπροσώπηση της δύναμης ή της αυθορμησίας στα όνειρα. Μπορεί να υποδηλώνει την ανάγκη να αναπτύξετε αυτές τις πτυχές του εαυτού σας ή να επιδιώξετε έναν πιο ενεργητικό ρόλο στη ζωή σας.

Εν κατακλείδι, το όνειρο αυτό μπορεί να υποδεικνύει την αναζήτηση εμπνευσμένων προτύπων ή υποστήριξης από ισχυρούς ή επιτυχημένους ανθρώπους. Ενδέχεται να αναδεικνύει την επιθυμία σας να εξελιχθείτε, να ανακαλύψετε τις δυνατότητές σας και να επιτύχετε στους τομείς που θεωρείτε σημαντικούς.

Πάντως, αν ονειρευτείτε ότι εσείς ή άλλοι είναι ψηλότεροι από όσο είναι πραγματικά, ο ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως ξαφνικές και σημαντικές επιτυχίες.

Έτσι αν δείτε στο όνειρό σας ότι εσείς έχετε μεγαλύτερο ύψος από το κανονικό σας, αυτό είναι οιωνός για ανάταση που θα έρθει από επιτυχίες στα επιχειρηματικά σχέδια.

Επίσης, αν ονειρευτείτε ότι κάποιος άλλος στην οικογένεια είναι ψηλότερος από το πραγματικό του μπόι, αυτό συνήθως σημαίνει πως θα έχει ξαφνικές και σημαντικές επιτυχίες.

Γυναίκα που θα δει τον εαυτό της σε όνειρο να ψηλώνει να περιμένει καλά νέα από απροσδόκητα πρόσωπα.

Σχόλια