tsigaro

eida se oneiro oti mazeua misa tsigara kai tis evaza sthn sakoula kai eixa vrei ena oloklhro megalo tsigaro kai to evala kai auto mesa meta hmoun me th mama kai kathomoun se mai ths se ena petrino pagkaki kai milaga mazi kai dn kserw meta pws egine kai vrethikame spiti kai opws milaga mazi ths merwtaei an eimai parthena perase liga leptakia kai ths fwnaksa mama den eimai parthena kai arxize na mou fwnazei kai mne xtyphse siga
kristina

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η κατσαρόλα είναι ένα σκεύος μαγειρικής που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά. Στα όνειρα συμβολίζει συχνά αυτά που έχουμε ή αυτά που μας λείπουν. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κατσαρόλες.

Το να δεις στάχτη δεν είναι καθόλου καλό όνειρο.

Συμβολίζει ότι θα έχεις αποτυχίες στον επαγγελματικό τομέα ενώ τα ερωτικά σου θα πάνε κατά διαόλου.

Ο σκορπιός είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα και σε ορισμένες περιπτώσεις θανατηφορά έντομα για τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, και ο ονειροκρίτης θεωρεί τα όνειρα με σκορπιούς ως οιωνούς κακών γεγονότων ή προμηνύματα για ύπουλα σχέδια.

Η αγαύη είναι ένα κακτώδες φυτό, που έχει πάρει το όνομα του από την κόρη του αρχαίου βασιλιά των Θηβών Κάδμου. Το φυτό αυτό λέγεται και "αθάνατος" γιατί ριζώνει και αναπτύσσεται άνετα και σε φτωχά, ξερά εδάφη ακόμα και χωρίς νερό!

Αχ παλιοκουνούπι γύρω μου γυρίζεις μια πηγαινεις περα μια ξαναγυριζεις, αχ παλιοκουνουπι τωρα θα σου δειξω με το εντομοκτονο τωρα θα σου ριξω, αχ παλιοκουνουπι ποτε τσιμπας το αυτακι,ποτε την μυτιτσα , ποτε το χερακι! λέει το παιδικό τραγουδάκι για τα γνωστά σε όλους κουνούπια που μας ταλαιπωρούν ιδίως το καλοκαίρι. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κουνούπια;

Γενικά τα όνειρα με παιχνίδια είναι καλά όνειρα.  Αν ονειρευτείς ότι παίζεις με παιδικά παιχνίδια θα έχεις ηρεμία, χαρές και κέρδη στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα.