ΦΟΝΟΣ

Είδα όνειρο πως ήμουν μαζί με μια φίλη μου σε ένα χώρο που είχε γίνει ένας φόνος και ήταν μια γυναίκα και μας εξηγούσε πως σκότωσαν ένα ζευγάρι ,μας έδειχνε τα τεμαχισμένα σώματα τους και τα μάτια τους ,,μετά μας έβαλε κάτι σαν καφέ παγωτό από ένα μηχάνημα και εμένα γέμισε πολύ το υγρό και μου χυνόταν απ έξω..είδα ακόμα πως μετά με φίλους πήγα για φαγητό σε κάποιο εστιατόριο ταχυφαγίας και μίλαγαν για μένα με καλά λόγια,,μετά βρέθηκα ξαφνικά στο σπίτι της γιαγιάς μου που ήταν και η μητέρα μου εκεί και εγώ τους έκρυβα το φίλο μου ..
ΛΙΝΑ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το πετρέλαιο ειναι το ορυκτό από το οποίο παράγουμε άπειρα χρήσιμα προϊόντα, καύσιμα και πρώτες ύλες. Πως εξηγεί όμως ο ονειροκρίτης το πετρέλαιο στο όνειρο;

Η χαίτη στα ζώα δείχνει ρώμη και είναι στοιχείο επιβολής. Στα όνειρα ο ονειροκρίτης εξηγεί την παρουσία χαίτης ως ένα δείγμα κοινωνικοποίησης.

Το παζλ είναι πολύ έξυπνο παιχνίδι όπου πρέπει να βάλουμε τα κομμάτια σε μια λογική σειρά. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με παζλ.

Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης την αρρώστια στα όνειρά μας.

Το κρέας με όλη την ποικιλία του είναι μια βασική πηγή τροφής για τους περισσότερους ανθρώπους. Λόγω της καθοριστικής σημασίας του στη ζωή μας, υπάρχουν πάρα πολλές ερμηνείες για τα όνειρα με κρέας ανάλογα με το είδος και τον τρόπο μαγειρέματος που βλέπουμε...

Τα όνειρα με δουλειά ή εργασία είναι από τα πιο δυσεξήγητα στον ονειροκρίτη, διότι έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος της δουλειάς, τις συνθήκες αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο και τι ακριβώς βλέπει ότι συμβαίνει.