2 γατες

σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι εχω την εντυπωση πως το ονειρο μου ειναι παρα πολυ ασχημο αλλα δεν μπορω να το καταλαβω μπερδευομαι. Ημουν σε ενα τεραστιο σπιτι με πολλες πορτες πολλα δωματια πηγαινα απο το ενα μερος στο αλλο στο ενα δωματιο εβλεπα τους γονεις μου σε ενα αλλο καποιους φιλους σε αλλο τον αντρα μου σε σενα τοιχο τεραστιο μια φωτογραφια απο μια κυρια που πεθανε προσφατα σε ενα αλλο δωματιο γεματο ρουχα οτι να ναι γενικως και εκει που ειμαι σε σενα χωλ μεγαλο καπως βλεπω 2 γατες και ερχονται κατα πανω μου και η μια με γρατζουνισε και η αλλη με δαγκωσε με πονεσε πολυ σταματαει η εικονα εκει και ξανα βλεπω παλι το σπιτι και ξανα τα ιδια και ξανα τις βλεπω τισ 2 και η μια με γρατζουναει και η αλλη με δαγκωνει.
maria

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 7 μήνες

Μαρία, το όνειρό σου δείχνει ότι είσαι σε μπερδεμένη συναισθηματική κατάσταση, ίσως με πολλές επιλογές που δεν σε διευκολύνουν (πολλά δωματία). Οι γάτες γενικά δεν είνα ικαλό σημάδι. Κατά τον ονειροκρίτη, η γάτα σημαίνει  κακοτυχία, αν δεν καταφέρεις να τη διώξεις στο όνειρό σου. Εσύ είδες πως οι γάτες σου επιτέθηκαν, αυτό δηλώνει εχθρούς που λένε άσχημα λόγια, σε αμαυρώνουν τη φήμη σας και σε έχουν βάλει στο μάτι. Το ότι της είδες να τσακώνονται στο τέλος ίσως είνα καλό σημάδι ότι οι εχθροί θα αλληλοφαγωθούν.

 

 

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με μοσχάρι έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το ακριβώς θα δείτε.

Οι ταβέρνες είναι μέρη όπου τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε, αλλά ο ονειροκρίτης ερμηνεύει διαφορετικά τέτοιου είδους όνειρα.

Ετσι, αν δεις όνειρο ότι  κάθεσαι σε ταβέρνα να περιμένεις ζηλοτυπίες και φιλονικίες στη σχέση ή στο γάμο σου.

Στα παλιά τα χρόνια ο κόκορας ήταν κομμάτι της ζωής μια και λαλούσε τα ξημερώματα αναγγέλλοντας τη νέα μέρα, ήταν δηλαδή σημάδι ανανέωσης. Διάβασε πως ερμηνεύει σήμερα ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κόκορες και κοκόρια...

Το όνειρο με βαφή, μπογιές ή γενικότερα βάψιμο είναι αμφίσημο. Μερικές φορές είναι οιωνός ευτυχίας αλλά άλλες φορές είναι κακό προμήνυμα. Επίσης, παίζει αρκετό ρόλο και το χρώμα που θα δείτε ότι βάφατε.

Αν δεις στο όνειρο ένα ταβάνι, αυτό συνήθως είναι καλό οιωνός με ορισμένες εξαιρέσεις.

Η Βουλή, το κοινοβούλιο, ειναι το σημείο έκφρασης της Δημοκρατίας. Τα όνειρα με τη βουλή όμως έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπουμε. Δείτε πως ερμηνεύει τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης...