Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

2 γατες

σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι εχω την εντυπωση πως το ονειρο μου ειναι παρα πολυ ασχημο αλλα δεν μπορω να το καταλαβω μπερδευομαι. Ημουν σε ενα τεραστιο σπιτι με πολλες πορτες πολλα δωματια πηγαινα απο το ενα μερος στο αλλο στο ενα δωματιο εβλεπα τους γονεις μου σε ενα αλλο καποιους φιλους σε αλλο τον αντρα μου σε σενα τοιχο τεραστιο μια φωτογραφια απο μια κυρια που πεθανε προσφατα σε ενα αλλο δωματιο γεματο ρουχα οτι να ναι γενικως και εκει που ειμαι σε σενα χωλ μεγαλο καπως βλεπω 2 γατες και ερχονται κατα πανω μου και η μια με γρατζουνισε και η αλλη με δαγκωσε με πονεσε πολυ σταματαει η εικονα εκει και ξανα βλεπω παλι το σπιτι και ξανα τα ιδια και ξανα τις βλεπω τισ 2 και η μια με γρατζουναει και η αλλη με δαγκωνει.
maria

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 8 χρόνια 2 μήνες

Μαρία, το όνειρό σου δείχνει ότι είσαι σε μπερδεμένη συναισθηματική κατάσταση, ίσως με πολλές επιλογές που δεν σε διευκολύνουν (πολλά δωματία). Οι γάτες γενικά δεν είνα ικαλό σημάδι. Κατά τον ονειροκρίτη, η γάτα σημαίνει  κακοτυχία, αν δεν καταφέρεις να τη διώξεις στο όνειρό σου. Εσύ είδες πως οι γάτες σου επιτέθηκαν, αυτό δηλώνει εχθρούς που λένε άσχημα λόγια, σε αμαυρώνουν τη φήμη σας και σε έχουν βάλει στο μάτι. Το ότι της είδες να τσακώνονται στο τέλος ίσως είνα καλό σημάδι ότι οι εχθροί θα αλληλοφαγωθούν.

 

 

 

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Αν δείτε στο όνειρό σας την Παναγία, μην ψάχνετε άδικα να καταλάβετε τι σημαίνει! Είναι γνωστό ότι η Παναγία συμπυκνώνει και συμβολίζει ό,τι καλό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Οπότε,  η Παναγία είναι ότι καλύτερο μπορεί να ονειρευτεί κανείς.

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής του ανθρώπου, λένε κάποιοι, και το μάτι στο όνειρο είναι πολύ ισχυρό σύμβολο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αλλες φορές έχουν καλή ερμηνεία άλλες φορές όχι.

Η τσουκνίδα είναι ένα συνηθισμένο φυτό στην ύπαιθρο, που όμως αποφεύγουμε αν και έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Ο ονειροκρίτης δίνει τις εξής ερμηνείες για τα όνειρα με τσουκνίδα.

Γενικά, η τσουκνίδα στο όνειρο σημαίνει ότι θα βιώσεις ζήλια και αχαριστία από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.