2 γατες

σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι εχω την εντυπωση πως το ονειρο μου ειναι παρα πολυ ασχημο αλλα δεν μπορω να το καταλαβω μπερδευομαι. Ημουν σε ενα τεραστιο σπιτι με πολλες πορτες πολλα δωματια πηγαινα απο το ενα μερος στο αλλο στο ενα δωματιο εβλεπα τους γονεις μου σε ενα αλλο καποιους φιλους σε αλλο τον αντρα μου σε σενα τοιχο τεραστιο μια φωτογραφια απο μια κυρια που πεθανε προσφατα σε ενα αλλο δωματιο γεματο ρουχα οτι να ναι γενικως και εκει που ειμαι σε σενα χωλ μεγαλο καπως βλεπω 2 γατες και ερχονται κατα πανω μου και η μια με γρατζουνισε και η αλλη με δαγκωσε με πονεσε πολυ σταματαει η εικονα εκει και ξανα βλεπω παλι το σπιτι και ξανα τα ιδια και ξανα τις βλεπω τισ 2 και η μια με γρατζουναει και η αλλη με δαγκωνει.
maria

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 10 μήνες

Μαρία, το όνειρό σου δείχνει ότι είσαι σε μπερδεμένη συναισθηματική κατάσταση, ίσως με πολλές επιλογές που δεν σε διευκολύνουν (πολλά δωματία). Οι γάτες γενικά δεν είνα ικαλό σημάδι. Κατά τον ονειροκρίτη, η γάτα σημαίνει  κακοτυχία, αν δεν καταφέρεις να τη διώξεις στο όνειρό σου. Εσύ είδες πως οι γάτες σου επιτέθηκαν, αυτό δηλώνει εχθρούς που λένε άσχημα λόγια, σε αμαυρώνουν τη φήμη σας και σε έχουν βάλει στο μάτι. Το ότι της είδες να τσακώνονται στο τέλος ίσως είνα καλό σημάδι ότι οι εχθροί θα αλληλοφαγωθούν.

 

 

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο Ήλιος είναι το αστέρι του ηλιακού μας συστήματος και το λαμπρότερο σώμα του ουρανού. Μας δίνει ζωή και μας ζεσταίνει και έχει εξέχουσα θέση στη λαϊκή παράδοση. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ήλιο;

Το αφρόγαλα είναι η κρέμα του γάλακτος και συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευμάρεια.

Ετσι, αν δειτε στο όνειρό σας αφρόγαλα σε ποτήρι, είναι οιωνός τύχης και καλής προοπτικής, ειδικά στα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σας.

Αν όμως δείτε χυμένο αφρόγαλα, τότε να περίμενετε αναποδιές στην προσωπική σας ζωή.

Γενικά, τα όνειρα με ξηρασία είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά πως εξηγεί αυτό το όνειρο ο ονειροκρίτης.

Ο ελέφαντας είναι το μεγαλύτερο θηλαστικό της Γης, και χαρακτηρίζεται από τα μεγάλα αυτιά και την προβοσκίδα, ενώ θεωρείται από τα ζώα που εύκολα γίνονται φίλοι με τον άνθρωπο. Κάπως έτσι εξηγεί και ο ονειροκριτης τα όνειρα με ελέφαντες.

Οι ταβέρνες είναι μέρη όπου τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε, αλλά ο ονειροκρίτης ερμηνεύει διαφορετικά τέτοιου είδους όνειρα.

Ετσι, αν δεις όνειρο ότι  κάθεσαι σε ταβέρνα να περιμένεις ζηλοτυπίες και φιλονικίες στη σχέση ή στο γάμο σου.

Το σάβανο είναι τα νεκρικά ρούχα που φοράνε σε ορισμένες περιπτώσεις σε έναν πεθαμένο για να το κηδέψουν. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το σάβανο στα όνειρα είναι καλή ένδειξη.