2 γατες

σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι εχω την εντυπωση πως το ονειρο μου ειναι παρα πολυ ασχημο αλλα δεν μπορω να το καταλαβω μπερδευομαι. Ημουν σε ενα τεραστιο σπιτι με πολλες πορτες πολλα δωματια πηγαινα απο το ενα μερος στο αλλο στο ενα δωματιο εβλεπα τους γονεις μου σε ενα αλλο καποιους φιλους σε αλλο τον αντρα μου σε σενα τοιχο τεραστιο μια φωτογραφια απο μια κυρια που πεθανε προσφατα σε ενα αλλο δωματιο γεματο ρουχα οτι να ναι γενικως και εκει που ειμαι σε σενα χωλ μεγαλο καπως βλεπω 2 γατες και ερχονται κατα πανω μου και η μια με γρατζουνισε και η αλλη με δαγκωσε με πονεσε πολυ σταματαει η εικονα εκει και ξανα βλεπω παλι το σπιτι και ξανα τα ιδια και ξανα τις βλεπω τισ 2 και η μια με γρατζουναει και η αλλη με δαγκωνει.
maria

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 7 μήνες

Μαρία, το όνειρό σου δείχνει ότι είσαι σε μπερδεμένη συναισθηματική κατάσταση, ίσως με πολλές επιλογές που δεν σε διευκολύνουν (πολλά δωματία). Οι γάτες γενικά δεν είνα ικαλό σημάδι. Κατά τον ονειροκρίτη, η γάτα σημαίνει  κακοτυχία, αν δεν καταφέρεις να τη διώξεις στο όνειρό σου. Εσύ είδες πως οι γάτες σου επιτέθηκαν, αυτό δηλώνει εχθρούς που λένε άσχημα λόγια, σε αμαυρώνουν τη φήμη σας και σε έχουν βάλει στο μάτι. Το ότι της είδες να τσακώνονται στο τέλος ίσως είνα καλό σημάδι ότι οι εχθροί θα αλληλοφαγωθούν.

 

 

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη.

Ποιος δεν έχει θυμηθεί κάποια στιγμή με νοσταλγία τη σχολική σάκα του; Τόσα χρόνια την κουβάλαγες στους ώμους σου, λογικό να τη δεις και στο όνειρο!  Βέβαια, τα όνειρα με σάκα ή τσάντα σχολική δεν είναι τόσο συνηθισμένα, ωστόσο ο ονειροκριτης έχει κάποιες ερμηνείες για να σας βοηθήσουν.

Όταν κάποιος βλέπει στα όνειρά του ψηλούς άνδρες και γυναίκες, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως θεωρούνται καλά όνειρα.

Αν ονειρευτείτε στεφάνι γάμου, για τους παντρεμένους σημαίνει οικογενειακή ευτυχία. Για τους ανύπαντρους σημαίνει επιθυμία γάμου.

Το δάφνινο στεφάνι προμηνύει ότι θα σας αναγνωρίσουν στη δουλειά σας και θα λάβετε δόξα και τιμές.

Οι μηχανές είναι δημιουργίες της ανθρώπινης νόησης που έχουν σκοπό να διευκολύνουν τις δουλειές μας αλλά και να μας ταξιδεύουν ή να μας ξεκουράζουν. Τι σημαίνει όταν δεις στο όνειρό σου κάποιου είδους μηχανές ή μηχανήματα;