κόκκινος χάρος με δρεπάνι

καλημέρα. έχω ξυπνήσει πανικόβλητη από το κακό όνειρο που είδα. Παρακαλώ μια ερμηνεία να ηρεμήσω πιστεύω ότι είναι πολύ κακός οιωνός. Είδα στο όνειρό μου το χάρο 2 φορές, να πέφτει από μια ταράτσα, οι γονείς μου να το παρακολουθούν αμέριμνοι στην άκρη δεξιά και εγώ και τις δύο φορές να προσπαθώ να τον σκοτώσω (τον χάρο). Τη πρώτη φορά ο κοκκινοβαμμένος χάρος πέφτει από τη ταράτσα και του κόβω το κεφάλι με το δρεπάνι του αλλά τη δεύτερη φορά που ξαναεμφανίζεται στη ταράτσα και πέφτει πάλι προς το μέρος μου, ενώ του κόβω το κεφάλι, το κεφάλι ζωντανεύει και με δαγκώνει. Όμως εγώ παλεύω στο όνειρό μου να τον σκοτώσω. Λέω το πάτερ ημών στον ύπνο μου και ξυπνάω...τι σημαίνει όλο αυτό; ότι θα πεθάνω; κάποιος γνωστός μου που είχε δει τον χάρο στο όνειρό του και μου το είχε πει, απεβίωσε μετά από δύο μέρες από δυστύχημα. είναι προμήνυμα;
Ιωάννα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οίνος ευφραίνει καρδία. Το κρασί μας κάνει πιο καλόκαρδους. Αλλά τι σημαίνει όταν δούμε κρασί στο όνειρό μας. Δείτε πως ερμηνεύει το κρασί ο ονειροκρίτης. 

Τα όνειρα με ψυγεία δεν είναι συχνά, ωστόσο όταν τα βλέπετε πρέπει να σκεφτείτε καλά τι ακριβώς είδατε. Γιατί ο συμβολισμός του ψυγείου αλλάζει ανάλογα με το πως το είδατε, άδειο ή γεμάτο, λευκό ή μαύρο.

Το χαρτί είναι ένα κλασικό ανθρώπινο μέσο για την έκφραση ιδεών, την επικοινωνία και τη γνώση. Τα όνειρα με χαρτί έχουν πολυποίκιλες ερμηνείες, ανάλογα με τι είδαμε ακριβώς και τα συναισθήματα μας. Δείτε τις πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με χαρτί.

Ο καφές στα όνειρα είναι οιωνός πίκρας, κακοτυχίας και αναποδιών. Να προσέχετε όταν δείτε τέτοιο όνειρο!

Ο γρίφος είναι ένα πρόβλημα που απαιτεί σκέψη για την επίλυσή του, και συχνά θέλει να σκεφτούμε με αντισυμβατικό τρόπο για να το λύσουμε. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με γρίφους.

Ο άγγελος παραδοσιακά συμβολίζει ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρείται ότι μεταφέρει το λόγο του Θεού. Στα όνειρα μας, ο άγγελος -όπως και η Παναγία- συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.