Συνεχως χανω ενα καραβι

Βλεπω συνεχως το τελευταιο διαστημα στον υπνο μου οτι χανω ενα καραβι...διαφορετικο καραβι καθε φορα αλλα παντα πλοιο της γραμμης επιβατικο και με διαφορετικο ατομο σε καθε ονειρο..παντα προσπαθω να το προλαβω, τη μια τρεχω σαν τρελη στο λιμανι κ δεν το προλαβαινω, την αλλη βουταω κ κολυμπαω σαν τρελη και δεν χωραω ουτε απο το παραθυρο να μπω... Το ονειρο αρχιζει οταν κανω κατι αλλο πριν μπω στο καραβι, ειτε ψωνια ειτε μαζευω ρουχα ειτε ειμαι σπιτι μου, και τελειωνει βλεποντας το καραβι να σηκωνει την μπουκαπορτα και να απομακρυνεται κ εγω να προσπαθω αλλα να μην προλαβαινω! Και στο τελευταιο ονειρο δε βουταω και κολυμπωντας προσπαθω να το φτασω αλλα το παραθυρο που μου ανοιγουν για να μπω ειναι πολυ μικρο κ δεν με χωραει! Θα ηθελα μια εξηγηση των ονειρων αυτων αν μπορειτε... Ευχαριστω εκ των προτερων!
Νεφέλη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι φακές είναι μια πολύ ωραία σούπα, αλλά δυστυχώς όταν τις βλέπουμε στο όνειρο μας δεν είναι καλός οιωνός.

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι τρως φακές, θα έχεις ζημιές στις επιχειρήσεις σου.

Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει, λέει η παροιμία για αυτό το ανθρώπινο όργανο που μπορεί να σχηματίζει λέξεις σκληρές για τον καθένα μας. Διάβασε εδώ την ερμηνεία των ονείρων με γλώσσα.

Οι ταβέρνες είναι μέρη όπου τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε, αλλά ο ονειροκρίτης ερμηνεύει διαφορετικά τέτοιου είδους όνειρα.

Ετσι, αν δεις όνειρο ότι  κάθεσαι σε ταβέρνα να περιμένεις ζηλοτυπίες και φιλονικίες στη σχέση ή στο γάμο σου.

Αν δεις όνειρο με κουζίνα, είναι καλό όνειρο και θα έχεις γενικά ευτυχία.

Τα όνειρα με βάρκες είναι γενικά καλά όνειρα εκτός αν δείτε στο όνειρο σας ότι είχατε προβλήματα ή ότι χάσατε σε κάποιο αγώνα.