Συνεχως χανω ενα καραβι

Βλεπω συνεχως το τελευταιο διαστημα στον υπνο μου οτι χανω ενα καραβι...διαφορετικο καραβι καθε φορα αλλα παντα πλοιο της γραμμης επιβατικο και με διαφορετικο ατομο σε καθε ονειρο..παντα προσπαθω να το προλαβω, τη μια τρεχω σαν τρελη στο λιμανι κ δεν το προλαβαινω, την αλλη βουταω κ κολυμπαω σαν τρελη και δεν χωραω ουτε απο το παραθυρο να μπω... Το ονειρο αρχιζει οταν κανω κατι αλλο πριν μπω στο καραβι, ειτε ψωνια ειτε μαζευω ρουχα ειτε ειμαι σπιτι μου, και τελειωνει βλεποντας το καραβι να σηκωνει την μπουκαπορτα και να απομακρυνεται κ εγω να προσπαθω αλλα να μην προλαβαινω! Και στο τελευταιο ονειρο δε βουταω και κολυμπωντας προσπαθω να το φτασω αλλα το παραθυρο που μου ανοιγουν για να μπω ειναι πολυ μικρο κ δεν με χωραει! Θα ηθελα μια εξηγηση των ονειρων αυτων αν μπορειτε... Ευχαριστω εκ των προτερων!
Νεφέλη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι κρατάς σκούπα και σκουπίζεις, σημαίνει τι θα βάλεις σε τάξη και σε σωστό δρόμο τις υποθέσεις σου.

Τα όνειρα με κεφάλι είναι πότε καλός και πότε κακός οιωνός.

Το γραφείο συνήθως το συνδέουμε με την εργασία αλλά και το διάβασμα, ανάλογα την ηλικία. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γραφείο.

Γενικά, αν δεις σφαγείο με σφαγμένα ζώα θα έχεις κάποιες δυσκολίες αλλά τα πράγματα στα οικονομικά θα φτιάξουν.

Αν ονειρευτείς να σφάζουν ζώα μπροστά σου τότε όλες σου οι οικονομικές υποθέσεις σου θα πάνε καλά.

Αν ακούσεις ζώα να κλαίνε και να φωνάζουν όταν τα σφάζουν θα έχεις ερωτική απογοήτευση.

Το όνειρο με χελώνες έχει διάφορες ερμηνείες, αλλά γενικά η χελώνα θεωρείται ως ένα πολύ ευνοϊκό σύμβολο στα όνειρα. Δείτε τις πιο συχνές ερμηνείες για τα όνειρα με χελώνα.