Συνεχως χανω ενα καραβι

Βλεπω συνεχως το τελευταιο διαστημα στον υπνο μου οτι χανω ενα καραβι...διαφορετικο καραβι καθε φορα αλλα παντα πλοιο της γραμμης επιβατικο και με διαφορετικο ατομο σε καθε ονειρο..παντα προσπαθω να το προλαβω, τη μια τρεχω σαν τρελη στο λιμανι κ δεν το προλαβαινω, την αλλη βουταω κ κολυμπαω σαν τρελη και δεν χωραω ουτε απο το παραθυρο να μπω... Το ονειρο αρχιζει οταν κανω κατι αλλο πριν μπω στο καραβι, ειτε ψωνια ειτε μαζευω ρουχα ειτε ειμαι σπιτι μου, και τελειωνει βλεποντας το καραβι να σηκωνει την μπουκαπορτα και να απομακρυνεται κ εγω να προσπαθω αλλα να μην προλαβαινω! Και στο τελευταιο ονειρο δε βουταω και κολυμπωντας προσπαθω να το φτασω αλλα το παραθυρο που μου ανοιγουν για να μπω ειναι πολυ μικρο κ δεν με χωραει! Θα ηθελα μια εξηγηση των ονειρων αυτων αν μπορειτε... Ευχαριστω εκ των προτερων!
Νεφέλη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Και το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ανάλογα με το πώς βλέπεις το εργοστάσιο.

Αν ονειρευτείς ένα εργοστάσιο που δουλεύει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πλούτη και πολλά χρήματα

Αν όχι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει απώλεια χρημάτων.

Τα λιοντάρια είναι από τα πιο ισχυρά άγρια ζώα και πάντοτε συμβολίζουν το σφρίγος και τη δύναμη. Παρόμοιο, το λιοντάρι στο όνειρο είναι σημάδι ισχυρού χαρακτήρα, τύχης και πραγμάτωσης των προσδοκιών μας.

Τα όνειρα με φορτηγά είναι αμφίσημα υπό την έννοια ότι ο ονειροκρίτης τους δίνει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τα συμφραζόμενα και τις ειδικές καταστάσεις που ονειρεύεται κανείς. Στη γενική περίπτωση αν δεις ότι οδηγάς κάποιο φορτηγό ή αυτοκίνητο σημαίνει συνήθως ότι θα έχεις επιτυχίες.

Ενα από τα καλά όνειρα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα βιβλία στο όνειρό σας σημαίνουν ότι κάτι καλό θα σας συμβεί.

Προσοχή σε αυτό το όνειρο γιατί συνήθως θεωρείται ότι είναι οιωνός για λεφτά, αλλά δεν είναι πάντα έτσι σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

Καλό όνειρο όπως είναι γενικά καλά τα όνειρα με εκκλησίες. Όπως και να δείτε τον ψάλτη σε μια εκκλησία σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι θα έχετε καλές ειδήσεις.