Συνεχως χανω ενα καραβι

Βλεπω συνεχως το τελευταιο διαστημα στον υπνο μου οτι χανω ενα καραβι...διαφορετικο καραβι καθε φορα αλλα παντα πλοιο της γραμμης επιβατικο και με διαφορετικο ατομο σε καθε ονειρο..παντα προσπαθω να το προλαβω, τη μια τρεχω σαν τρελη στο λιμανι κ δεν το προλαβαινω, την αλλη βουταω κ κολυμπαω σαν τρελη και δεν χωραω ουτε απο το παραθυρο να μπω... Το ονειρο αρχιζει οταν κανω κατι αλλο πριν μπω στο καραβι, ειτε ψωνια ειτε μαζευω ρουχα ειτε ειμαι σπιτι μου, και τελειωνει βλεποντας το καραβι να σηκωνει την μπουκαπορτα και να απομακρυνεται κ εγω να προσπαθω αλλα να μην προλαβαινω! Και στο τελευταιο ονειρο δε βουταω και κολυμπωντας προσπαθω να το φτασω αλλα το παραθυρο που μου ανοιγουν για να μπω ειναι πολυ μικρο κ δεν με χωραει! Θα ηθελα μια εξηγηση των ονειρων αυτων αν μπορειτε... Ευχαριστω εκ των προτερων!
Νεφέλη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σαύρα στον ύπνο σου, να προσέξεις γιατί η φιλία και η αγάπη των φίλων σου είναι ψεύτικη.

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σου κάνουν κακό την ίδια ώρα που θα σου παριστάνουν τους φίλους. Πρόσεξε, λοιπόν για να μην το μετανιώσεις.

 

 

Τα όνειρα με χωνί σχετίζονται με το επάγγελμα, την οικονομική κατάσταση και την επιχειρηματική δράση αυτού που βλέπει το όνειρο.

Γεμάτο χωνί σημαίνει ότι θα χάσεις στα χαρτιά ενώ το άδειο, ότι θα κάνεις μια επιχείρηση που θα αποτύχει και θα χάσεις λεφτά και αξιοπιστία.

Τα όνειρα με νερό θεωρούνται πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες και λύπες.

Τα όνειρα με πεπόνια είναι δύσκολα στην ερμηνεία, καθώς άλλες φορές είναι καλό όνειρο αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι και κακό όνειρο.

Η λάμπα στο όνειρο συνδέεται με τα ερωτικά μας ως επί το πλείστον. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις λάμπες στο όνειρο.