ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ.....

ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ Σ'ΕΝΑ ΣΚΩΤΕΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΑΜΕ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΡΕ? Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΕ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΗ ΜΕ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ 34........ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ.....ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΠΛΕΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΑ ΚΤΛΠ....ΜΠΗΚΑΜΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΜΕ 14 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ 11.......ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ.......ΣΗΜΕΡΑ 11 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΑΜΗΝΑ.......ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ.....ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ...........ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΚΕΡΙ........Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ....ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΛΕΓΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ.....ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ.ΣΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ ΝΟΜΙΖΩ Ή ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ...............
γΡΗΓΟΡΗΣ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείς σωλήνες, σημαίνει ότι αντιμετωπίζεις πολύ σοβαρά προβλήματα και στενοχώριες και ψάχνεις για κάποια λύση.

Το χαρτί είναι ένα κλασικό ανθρώπινο μέσο για την έκφραση ιδεών, την επικοινωνία και τη γνώση. Τα όνειρα με χαρτί έχουν πολυποίκιλες ερμηνείες, ανάλογα με τι είδαμε ακριβώς και τα συναισθήματα μας. Δείτε τις πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με χαρτί.

Αν ονειρευτείς ένα ταμείο, θα ακούσεις ευχάριστα νέα και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρεις λεφτά απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες.

Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι εργάζεσαι σαν ταμίας.

Αν δεις ότι το ταμείο είναι άδειο, πρέπει να προσέξεις γιατί καποιοι επιχειρούν να σε εξαπατήσουν.

 

Συνήθως ο όρκος στα όνειρα δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με όρκους.

Και το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ανάλογα με το πώς βλέπεις το εργοστάσιο.

Αν ονειρευτείς ένα εργοστάσιο που δουλεύει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πλούτη και πολλά χρήματα

Αν όχι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει απώλεια χρημάτων.