ΝΕΚΡΟΙ ΘΕΙΟΙ

Το όνειρο ξεκίνησε απότομα και απότομα τελείωσε. Βρισκόμουν σε μια κουζίνα και ξαφνικά αντίκρισα τους 2 πεθαμένους μου θείους, τον έναν μετά τον άλλον ζωντανούς. Να σημειώσω πως ο ένας ήταν αδελφός του πατέρα μου και ο άλλος αδελφός της μητέρας μου που έχουν συγχωρεθεί και οι δύο με διαφορά χρόνων αλλά και οι δύο θυμάμαι έφυγαν κοντά στο Πάσχα. Ήταν και οι δυο πολύ σοβαροί, με κοίταξαν και μου είπαν πως ήρθε η ώρα να πάρουν κάποιον. Τότε άξαφνα εμφανίζεται ο αδερφός μου, στα άσπρα ντυμένος. Το κράτησα σφιχτά στην αγκαλιά μου και τους φώναξα "μην μου τον πάρετε αυτόν". Τον κρατούσα τόσο δυνατά που νόμιζα πως θα τον πονέσω. Δεν έφυγε, δεν πήγε πουθενά, μόνο οι θείοι μου χάθηκαν. Δεν πρόλαβα να δω την κατάληξη γιατί ξύπνησα από τον πόνο και την αγωνία που ένιωσα. Είχα μια σιγουριά πως δεν τον άφησα να φύγει μα ίσως και αυτό να ήταν από την επιθυμία που είχα να μην φύγει. Παρακαλώ ας το ερμηνεύσει κάποιος
αγγελικη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με μαλλιά έχουν διαφορετική ερμηνεία, ανάλογα με το χρώμα, το χτένισμα και το μήκος των μαλλιών. Γενικά, πάντως τα μαλλιά προαγγέλλουν κάτι το ευχάριστο.

Τα άλογα είναι πολύ δυνατά ζώα και ταυτόχρονα πολύ κοντά στον άνθρωπο και γι' αυτό τις περισσότερες φορές θεωρείται ότι συμβολίζουν την δύναμη, την υγεία και την ισχύ. Κάπως έτσι είναι συνήθως και στον ονειροκρίτη.

Το συνεργείο είναι εκεί όπου όλοι πάμε κάποια στιγμή για να διορθώσουμε βλάβες στα οχήματά μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με συνεργείο αυτοκινήτων.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μέλισσες να πετούν σε σμήνος, σημαίνει ότι θα έχεις κέρδη.

Πολλές μέλισσες που πηγαινοέρχονται στην κυψέλη, σημαίνουν χαρά, ευτυχία, αφθονία και αγάπη στην οικογένεια σου.

Το χταπόδι με τα χαρακτηριστικά του πλοκάμια και τις βεντούζες είναι ένα άκακο μαλάκιο της θάλασσας. Στα όνειρα όμως το χταπόδι έχει ερμηνεία αρνητική, καθώς συμβολίζει οικογενειακές έγνοιες, στενοχώριες από τελματωμένες ερωτικές σχέσεις ή τερατώδη γεγονότα.

Τα όνειρα με φορτηγά είναι αμφίσημα υπό την έννοια ότι ο ονειροκρίτης τους δίνει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τα συμφραζόμενα και τις ειδικές καταστάσεις που ονειρεύεται κανείς. Στη γενική περίπτωση αν δεις ότι οδηγάς κάποιο φορτηγό ή αυτοκίνητο σημαίνει συνήθως ότι θα έχεις επιτυχίες.