Ονειροκρίτης » Άγγελος

Ονειροκρίτης Άγγελος

αγγελος ονειροκριτης

Ο άγγελος παραδοσιακά συμβολίζει ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρείται ότι μεταφέρει το λόγο του Θεού. Στα όνειρα μας, ο άγγελος -όπως και η Παναγία-  συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία. Διαβάστε αναλυτικά τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αγγέλους.

Ετσι, αν δείτε αγγέλους στο όνειρό σας σημαίνει ότι θα έχετε πολύ ευχάριστα νέα ή ότι θα λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Αν έχετε επιχειρήσεις, ο άγγελος σημαίνει επιτυχίες και λεφτά.  Όσο περισσότεροι είναι οι άγγελοι που θα δεις, τόσο πιο ευχάριστο μήνυμα θα πάρεις και τόσο πιο καλό είναι το όνειρο.

Αν ονειρευτείς έναν άγγελο να σε παίρνει στις φτερούγες του, σημαίνει ότι θα πετύχεις σε όλα σου τα σχέδια και θα αποκτήσεις καλή φήμη και δόξα.

Αν είσαι ανύπαντρη και ονειρευτείς άγγελο να σου μιλάει, σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι είτε σύντομα θα γνωρίσεις έναν ωραίο άντρα είτε σύντομα θα σου κάνουν πρόταση γάμου και θα ντυθείς νύφη.

Αν δεις όνειρο ότι ένας άγγελος σου μιλάει και σε παρηγορεί για κάποιο πρόβλημά σου, σημαίνει ότι η στενοχώρια που έχεις θα φύγει ενώ αν είσαι άρρωστος θα γιάνεις.

Αν ονειρευτείς άγγελο να πετάει γύρω σου ή μέσα ή κοντά στο σπίτι σου, σημαίνει ότι θα έρθει μια γρήγορη είδηση και μεγάλη χαρά. Αν είσαι παντρεμένη, άγγελος που πετάει σημαίνει ότι θα μείνεις έγκυος.

Όσοι υποφέρουν από αρρώστια και δουν άγγελο ντυμένο στα λευκά σημαίνει ότι θα γίνουν γρήγορα καλά. 

Αν όμως είσαι άρρωστος και δεις έναν μεγαλοπρεπή και βλοσυρό αρχάγγελο, σημαίνει ότι η υγεία σου θα χειροτερέψει. Επιπλέον, αν δεις συγγενή να του μιλάει αρχάγγελος, σημαίνει θάνατο. Εξαίρεση: αν δεις τον Διάβολο να σου μιλάει ή να τον πολεμάς σημαίνει ότι θα κερδίσεις λεφτά και θα έχεις ευτυχία.

Αν στο όνειρό σου δεις ότι έχεις γίνει άγγελος, σημαίνει ότι σχεδιάζεις κάτι πολύ κακό που θα έχει άσχημες συνέπειες για την οικογένεια ή τον γάμο σου. 

Τέλος, αν δεις άγγελο να σε δαγκώνει ή να σε χαρακώνει με ξυράφι σημαίνει καταστροφή: είτε το δαχτυλίδι που σου έδωσε ο αγαπημένος σου είναι ψεύτικο και δεν σε αγαπάει είτε έρχεται κάποια φυσική καταστροφή (σεισμός, πλημμύρα). Αν δεις τέτοιο όνειρο, καλό είναι να προσέχεις και να αποφεύγεις τη θάλασσα ή επικίνδυνα σπορ.

 

Σχόλια

Γεια σας! Χθες είδα ένα περίεργο όνειρο. Ήμουν web developer και έφτιαχνα ένα application και είχα βάλει γραμματοσειρά VERDANA. Ξαφνικά χτυπάει η πόρτα, ανοίγω και βλέπω έναν τύπο να με κοιτάει απειλητικά. Φορούσε γυαλιά, είχε μουσάκι και μαλλιά καρφάκια φάση. Με κοίταξε περίεργα και μου είπε: "Ο Αρχηγός είπε να βάλεις ARIAL αλλιώς θα κολυμπήσεις με τα ψάρια!" Τι μπορεί να σημαίνει άραγε;

Το όνειρο είναι ξεκάθαρο. Εχεις ανησυχίες για την ποιότητα της δουλειάς σου. Πρέπει να είσαι πιο συνεπής και πιο εργατικός. Αντί να φεύγεις στις 5 και να πηγαίνεις για καφέ να δουλέψεις περισσότερο, διαφορετικά θα χάσεις τη δουλειά σου. Είναι προφανές...

 

Είδα στον ύπνο μου ότι κράταγα ένα πύρινο σπαθη και σκοτονα κάποιων δεμονα ο οπιως έπερνε μαζί του κάποιους συγκενεις μου τι συμενη αυτο ;;

Είδες αρχάγγελο ή δαίμονα; Αν είδες το πρώτο σημαίνει προβλήματα υγείας. Αν είδες διαβολικό δαίμονα, τότε τα πράματα είναι πολύ δύσκολα για εσένα ή για τους συγγενείς σου. Να ανησυχείς ιδιαίτερα για αρρώστιες, τους γονείς σου αλλά και τα οικονομικά σου γιατί θα χρειαστεί να δώσεις μάχη για να πετύχεις.

 

Είδα το μεσημέρι ένα απίστευτο όνειρο... Είδα πως είχα πεθάνει. Είχα πέσει σε έναν κακόπερίπου 2 μέτρα και μπήκε μέσα ένα αυτοκίνητο και πήγα στον παράδεισο και είχα κάνει παράκληση στον Θεό να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να δω την προ γιαγιά μου και πήγαμε την είδα μιλήσαμε με την γιαγιά και μετά με φώναζε ο Θεός με το όνομα μου και βγήκα έξω και μου λέει άντε παμε πέρασε η ώρα και γύρω μου είχα πολλούς αγγέλους και ο Θεός και οι άγγελοιμου χαμογελούσαν και είδα την αδερφή μου σε ένα μπαλκόνι και την ειπα να πει σε όλους ότι τους αγαπώ πολύ σε κάποια φάση ήμουν σε ένα ορφανοτροφείο και πήγα βρήκα μια κοπέλα μέσα στα κλάματα και την ρώτησα εάν με βλέπει και με έβλεπε και της είπε ότι μου είχε συμβεί και μου είπε ότι πλέον μπορούσαν όλοι να με δουν σαν να αναστηθηκα και έτσι όπως περπατούσα συνάντησα τον μπαμπά μου (με τον οποίο δεν μιλάω στην πραγματικότητα )άρχισε να κλαίει και μου είπε παιδάκι μου ζεις;; Και μου αγόρασε γλυκά αλλά ούτε τα είδα ουτετα έφαγα ήταν σαν καφετέρια. Αυτό ήταν το απίστευτο και παράξενο όνειρο που με τρόμαξε λιγάκι σήμερα...

ειδα στον υπνο μου εναν ανθρωπο που μου ειπε οτι θα με βοηθησει και καταλαβα οτι ειναι αγγελος.αλλα μου ειπε οτι θελει τον αζαζεληκ καπως ετσι ηταν το ονομα αυτο.τι ονειρο ειναι αυτο?

Darksun, ο άγγελος που σου μιλάει λέει ξεκάθαρα ότι θέλει να σε βοηθήσει. Αν είσαι γυναίκα ανύπαντρη αυτό σημαίνει είτε ότι σύντομα θα γνωρίσεις έναν ωραίο άντρα είτε ότι θα  ντυθείς νύφη. Αν είσαι άντρας, το όνειρο σημαίνει ότι κάποια στενοχώρια που έχεις θα φύγει ενώ αν είσαι άρρωστος θα γιάνεις. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτό που σου ζητάει είναι κάτι που πρέπει να κάνεις ο ίδιος ή η ίδια για να βοηθηθείς.

 

καλησπέρα σας...θα ήθελα την βοηθειά σας σε ένα περίεργο όνειρο που είδα....σήμερα λοιπόν είδα στον ύπνο μου,πως ήμουν στην πλατεία της εκκλησίας όπου πηγαίνω κάθε Κυριακή στην λειτουργία.βλέπω λοιπόν πως ήταν νύχτα και βρισκόμουν έξω από την εκκλησία.καθώς περπατούσα,έφτασα σε ένα ψηλό σημείο,όπου στα δεξιά μου,είδα έναν πελώριο χρυσό σταυρο,(ήταν και κόκκινος)με τεράστια αναλαμπή.καθώς παρατηρούσα αυτόν τον σταυρό,είδα πως μεταμορφόθηκε σε έναν άγγελο με πελώρια φτερά,(όπως είναι και του Πήγασου) κρατώντας ένα σπαθί στο δεξί χέρι...με κοιτούσε και τον κοιτούσα...με τράβαγε πάνω του,αλλά εγώ φοβόμουν...ξαφνικά με τράβηξε μέσα του,όπου και το σώμα μου μπήκε μέσα σε αυτόν τον άγγελο/αρχάγγελο.με πέρασε μέσα από ένα ποτάμι με καθαρά νερά και ξαφνικά με βγάζει πάλι στην πλατεία της εκκλησίας (με το δικό μου πια σώμα)και είδα πάλι νερά,αλλά ήταν φραγμένα γύρω γύρω....όπως πάω και βγάζω τα εμπόδια,ξαφνικά βγαίνει ο ήλιος,η μέρα ήταν πεντακάθαρη,τα νερά ήταν ολοκάθαρα,και έλουσαν όλο το πάρκο δίπλα από την εκκλησία,με αποτέλεσμα όλο το χαλίκι που ήταν μέσα στο πάρκο,μετατράπικε σε περιβόλι με ανθισμένα χόρτα και λουλούδια..τα νερά αυτά επίσης έλουζαν και εμένα,με πήραν σαν κύμα μαζί τους,και εγώ φώναζα από χαρά....μπορεί σας παρακαλώ πολύ κάποιος να με βοηθήσει?????

Ονειρεύτηκα ότι ήταν παντού σκοτάδι κ εγώ είχα χαθεί. Έψαχνα το αγόρι μου κ δεν τον έβρισκα. Είδα έναν γνωστό μου κ πήγα να του ζητήσω βοήθεια κ αυτός έτρεχε μακριά κ φώναζε να μην τον πλησιάζω. Μετά μπήκα σε ένα ταξί κ μαζί μου ήρθε ένας άντρας που ήταν άγγελος κ μου είπε ότι θα με βοηθήσει. Κάπου πήγαμε με το ταξί κ o άγγελος κατέβηκε κ έμεινα πάλι μόνη μου χαμένη στο σκοτάδι. Κ τελικά ξύπνησα. Υπάρχει κάποια εξήγηση? Ένιωθα πολύ άσχημα όταν ξύπνησα. Δεν μου έχει ξανατυχει.

Εγώ είδα πως ήμουν αγγελος και ήταν και κάποιοι φίλοι μου μαζί μου. Και ζούσαμε μέσα σε μια εκκλησια. Είχα ένα σπασμένο φτερό αλλά προσπαθούσαν να Μου μάθαιναν να πεταω.ήταν κάποιος εκεί(αγγελος κ αυτός) που πάντα κοιτουσε τις κινήσεις μου και με προστάτευε. Τι σημαίνει το όνειρο μου;

Είδα πως ήμουν άγγελος. Ζουσα σε μια εκκλησια μαζι με φίλους μου και προσπαθουσα να μου μαθουν να πεταω αλλα το ένα μου φτερό ήταν σπασμένο. Κάποια στιγμη τα κατάφερα. Εκεί στην εκκλησία ομως όσο καιρο ζούσα εκει ήταν ένας ακόμα αγγελος ο οποιος καθόταν σε ένα μέρος ακίνητος και με παρακολουθούσε συνεχως, και με προστάτευαι απο οτιδήποτε κινδυνευα .. και τελικα όταν τα κατάφερα με κοίταξε στα μάτια και ετσι τελείωσε το όνειρο μου.. τι σημαίνει;

Είδα στον ύπνο μου εφιάλτη ο οποίος αν και ξυπνούσα, όταν με ξανά έπαιρνε ο ύπνος είχε συνέχεια, λες και έπρεπε να το δω όλο. Ήμουν στην δουλεία μου και κάποιος άγνωστος μου είπε να πάω να δω αν είναι καλά ο διευθυντής γιατί είχε πάει τουαλέτα και άργησε (έχει προβλήματα με την υγεία του) όταν πήγα έκανε εμετούς και φοβήθηκα και ξύπνησα. Όταν με ξανά πήρε ο ύπνος έβλεπα τον διευθυντή πάρα πολύ λεπτό, να βγαίνει από την τουαλέτα και να πηγαίνει στο γραφείο του συνάδελφου μου και να συζητάνε για δουλειά και τσακώνονται και ο συνάδελφος μου τον χαστουκίζει και εγώ τρέχω να δω αν είναι καλά και είχε αίμα πάνω στο χέρι του (κόκκινο ανοιχτό) και έσταζε στο πάτωμα. Τον ρώτησα αν είναι καλά και δεν μου απάντησε και έτρεξε στην τουαλέτα.. Όταν πήγα να δω αν είναι καλά ήταν όλα σκοτεινά και είδα την πόρτα που ήταν κλειστή να προσπαθεί να ανοίξει κ εγώ κρύφτηκα στην διπλανή τουαλέτα να μην με δει ότι έτρεξα πάλι να δω αν είναι καλά και όπως ήμουν κριμένη στα σκοτεινά άνοιξε η πόρτα και ήταν μια λάμψη .. ένας άγγελος … και φοβήθηκα και λέω « κύριε διευθυντά, γιατί λάμπεις, γιατί είσαι τόσο νέος και όμορφος, μήπως πέθανες?» και μου άπλωσε το χέρι και μου λέει «έλα μαζί μου» του έδωσα το χέρι και μου άνοιξε την πόρτα που ήταν ο διευθυντής και ήμουν σε κλινική και ήταν όλοι μου οι συνάδελφοι, η οικογένεια του διευθυντή και φορούσαν μαύρα αλλά ήταν λυπημένοι και ο διευθυντής ξαπλωμένος στο κρεβάτι και τον ρώτησα αν είναι καλά και μου έδειξε το χέρι του που ήταν σε γύψο και μου είπε «Είμαι καλά ναι» και ξύπνησα αλλά στο δωμάτιο μου είχε φως πολύ που χανόταν όπως άνοιγα τα μάτια μου.

Καλησπέρα σας.Πριν λίγες μέρες πριν κοιμηθώ έκανα μια προσευχή προς τον Αρχαγγελο Μιχαήλ ζητώντας του να με βοηθήσει.όταν την επόμενη μέρα ξύπνησα θυμάμαι πως είδα στον ύπνο μου ένα χέρι σαν να έριχνε κάποιος-α χαρτιά τράπουλας κ εγώ το κοιτούσ και το χέρι αυτό έπιασε ένα τέτοιο φύλλο ριγμένο πάνω στο τραπέζι στο οποίο πάνω ήταν ζωγραφισμένος όπως μου είπε ο Αρχάγγελος κ με ενημέρωσε πως με βοηθάει.Δε θυμάμαι ακριβώς τη μορφή του αλλά νομίζω πως από εικόνες που τον έχω δει πιστευω ακράδαντα πως ήταν Αυτός.

Ειδα πως ημουν στο δωματιο μου κατω απο μια πορτα και μιλουσα με τον γαμπρο μου. Εγω κοιτουσα κατω οταν ξαφνικα σηκωσα το κεφαλι μου και ειδα πανω απο τον γαμπρο μου εναν αγγελο. Πετουσε προς τα πανω. Εγω αμεσως εσκυψα και αρχισα να τον προσκυναω. Αυτος ο αγγελος μου φανηκε περιεργος καθως δεν φορουσε τα συνηθισμενα λευκα ρουχα που φορανε οι αγγελοι. Φορουσε παλι ενα μακρυ ρουχο-φορεμα.. αλλα τα χρωματα του ηταν σκουρα..καφε-σκουρο κιτρινο-μαυρο τι μπορει να σημαινει αυτο το ονειρο?? μπορει να χει αμεση σχεση με το οτι εχασα εναν πολυ δικο μου ανθρωπο πριν λιγες μερες?

Είδα στον ύπνο μου οτι ήθελε κάποιος γνωστός μου ή συγγενής μου να του δώσω την ευχή μου ή την ευλογία μου,δεν θυμάμαι ακριβώς κ οταν τον ρώτησα γτ μου λέει γτ είμαι ο Γαβριήλ,,εννοούσε ο Αρχάγγελος κ θα έπιανε,θα ήταν καλό κλπ. Τι μπορεί να σημαίνει;

Είδα στο όνειρο μου πως εγώ και άλλος ένα αγόρι είχαμε φτερά και πεφταμε και όταν προσγειωθηκαμε στο έδαφος το αγόρι αιμοραγουσε στην πλάτη και το ένα του φτερό έλειπε μετά ένοιωσα κάποιον μου ξεριζωνει το ένα μου φτερό προσπάθησα να φύγω αλλά δεν μπορούσα και το αγόρι προσπάθησε να με βοηθήσει αλλά ήταν κι άλλος ένας άνθρωπος από πίσω του και τον κραταγε κάτω τραβοντας του το άλλο φτερό με την βοήθεια του σπαθιου του. Το ίδιο έκανε και αυτός που ήταν από επάνω μου. Τέλος πάντων το πιο περίεργο είναι πως ξυπνάω απότομα από τον πόνο και πονάω ακριβώς στο ίδιο σημείο που τραβουσε το φτερό μου ο άντρας από πάνω μου και νιώθω σαν να έχουν ξεριζωσει κάτι από το δέρμα μου. Είναι πολύ περίεργο.

Δεν ξέρω άμα είναι άνθρωποι ή όχι αλλά είναι ανδρικες οι φιγούρες του και φοράνε ένα μαύρο καπέλο και μαύρη ζακέτα.

Ida oti imoun sxoleio kai eblepa tin palia mou fili me tin koliti tis na gelane kai na me koridevoun kai meta na arxizo na kleo kai na emfanizete meta mia fili mou se aggelos still kai na me panigori na mou leei " dimitri min tis akous ela mazi mou " kai me aggaliazi alla meta i palia mou fili petakse ena maxeri stin stin fili kai petixe tin kardia tis meta apo to ema pou epefte pano mou sta podia kai sto patoma i fili pefti pano mou kai kleei xamogelontas meta ego kleo apo lipi kai arxizo na nebriazo kai na bgazo kokina ftera aggelou to xeri mou na alazi se magic arm kai na xtipao tin fotini me ta ice roses spike apo tin dinami tou soul sacrifice pagono meta tin fotini kai meta apo ta xeria mou bgazo mia dinami spear fragment (S) ( einai mia dinami ilektrosok apo ta xeria ) meta xtipao tin palia mou fili kai patheni megali zimia kai pefti kato kai ekei pou pao na tin skotoso na tin kano sacrifice i fili mou poiani to xeri kai mou leei " min to kaneis den aksizi " kai meta paei na bali to xeri tis stin kardia mou kai ekei ksipnisa ti simeni auto ?

Έβλεπα ανθρώπους που βγάζουν Φτερά και δεν το ξέρε ο ένας για τον άλλο ήταν σαν μία πόλη Υπήρχαν σε ομάδες και υπήρχε μία πισίνα που κάναμε μπάνιο Δεν θυμάμαι αν και εγώ ανήκα σε αυτούς και βγάζω φτερά κι εγώ Αλλά υπήρχαν άνθρωποι που δεν το ξέρανε ότι έχουν αυτή την ιδιότητα και γινόντουσαν εκείνη τη στιγμή είχε μπαζωθεί η πισίνα και πήγε μία άλλη ομάδα και τους άνοιξε και είπε ότι είναι και αυτοί οι ίδιοι με αυτούς που ήταν εγκλωβισμένη μέσα στην πισίνα όταν άνοιξαν την πισίνα βγήκαν όλοι από το νερό λέγοντας! Το είναι????ξέρει κανεις

Γειά σας! Χθες είδα στον ύπνο μου εμένα και τον πρώην μου να καθόμαστε σε απόσταση ο ένας από τον αλλο στο κενό χωρίς να μετακινουμαστε μου είπε κάτι στην αρχή με στεναχώρησε μετά με καθησύχασε στη συνέχεια ήθελα να με πλησιάσει να Μ αγκαλιάσει να με φιλήσει και το ένιωθα τόσο έντονα αλλά δεν μπορούσε να με πλησιάσει ούτε εγώ ούτε αυτός γύρισα το κεφάλι μου και είδα ότι μας κρατούσαν ακίνητοι πολλοί άγγελοι...Τι σημαίνει αυτό?

Είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο το οποίο με έκανε κάπως ανήσυχο... Ήμουν σε έναν πολυσύχναστο σχετικά δρόμο με κίνηση όταν ξαφνικά βλέπω μια γιαγιά να πέφτει κάτω στην μέση του δρόμου και όλοι να περνάνε από πάνω της σαν να μην την βλέπουν.. Πάω να την βοηθήσω όταν ξαφνικά με πλησιάζει μια κυρία και μου λέει προσεχτικά έχει πρόβλημα με. Την καρδιά της... Την βάζουμε στο πεζοδρόμιο ώστε να μην την πατάνε και προσεύχομαι στον Αρχάγγελο Γαβριήλ να την βοηθήσει, αυτή πετάγεται λες βρήκε ζωή και μου λέει ο μάγος αβραάμ θα με βοηθήσει στην συνέχεια πλησιάζει μια μαύρη νεράιδα και μου δίνει ένα κουτί λεγωντας για να γίνει καλά απαιτείται μια θυσία.. Μέσα στο κουτί ήταν μια σαρανταποδαρουσα με το που το άνοιξα πετάχτηκε πάνω μου και μετά το τσίμπημα της η σκηνή με την σαρανταποδαρουσα επαναλήφθηκε 3 ακόμα φορές... Είναι κάπως περίεργο όλο αυτό.. Μετά ξύπνησα φωνάζοντας...

Καλησπέρα χτες το βράδυ είδα ένα όνειρο που με άγχωσε. Είδα ότι ήμουν σπίτι μου μαζί με την συννυφαδα μου και βλέπαμε ειδησεις και είδαμε ότι ένα αγορακι αρρώστησε και χρειαζεται βοηθεια. Η συννυφαδα μου δάκρυσε, μετά βλέπω την σκηνή μπροστά μου. Είδα έναν άνδρα να κάθεται μπρουμητα πάνω στο αγοράκι είχαν ένα σώμα και δυο διαφορετικά κεφάλια. Ο άνδρας που ήταν μπρουμητα φορούσε λευκα ρούχα και είχε φτερά αλλά όχι σαν αυτά που νομίζουμε ήταν φτερά από δερμα ανθρώπου. Τα μαλλια του ήταν μακριά αλλά λίγα σαν να είχε χάσει μαλλια. Κάποια στιγμή φανηκε το προσωπο από το αγοράκι Κ μου χαμογέλασε ήταν πολύ όμορφο. Το προσωπο πάντως του μεγάλου άνδρα δεν το είδα. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρο γνωρίζει κανείς;

Είδα ότι ήμουν με τον αδελφό μου και την αδελφή μου στο δωμάτιο με ολα τα παιχνίδια και περιμέναμε στο τραπέζι έναν έναν δαίμονα να έρθει και να τον πολεμήσουμε με προσευχές. Η τελευταία δοκιμασία ήταν να έρθει ο ίδιο ο Διαβολος. Προσπαθήσαμε να τον διώξουμε με προσευχές αλλά για κάποιον λόγο δεν τα καταφέραμε.... εμφανίστηκε με μια άσπρη πανοπλία και ήταν έναν άντρας με άσπρο δέρμα και μαύρα μαλλιά που όταν οι προσευχές δεν έπιαναν νομίζαμε ότι δεν είναι ο διαβολος.... μετά σταματήσαμε ξαφνικά. Μας έκανε να σωπάσουμε. Οι γονείς μας ήταν στο διπλανό δωμάτιο, στην κουζίνα μαζί με τον σκύλο μας. Όταν βγήκαμε από το δωμάτιο μαζί του ο διαβολος ζήτησε καρφίτσες από τον πατέρα μου. Και άρχισε να μας πετάει καρφίτσες με τέτοια δύναμη που όταν ξύπνησα τις ενοιωθα πάνω στο κορμί μου. Πρώτη ήμουν εγώ. Πρώτα κυνήγησε εμενα. Πρώτα ήταν η δικιά μου σειρά. Θυμάμαι να τρέχω γύρω γύρω από τον τειχιο που ένωνε υην κουζίνα και το σαλονι ενώ οι γονείς μου έκλαιγαν αγκαλιά. Με πέτυχε πολλές φορές αλλά εγώ δεν σταμάτησα να προσπαθώ να αποφύγω. Στο τέλος με χτύπησε με μια σύριγγα με ένα μπλε υγρό μέσα. Ήταν το τελειωτικό. Και εκεί ενοιωσα την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά. Και ξύπνησα απότομα και μες στον πόνο και στην στεναχώρια.

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Παπούτσια

ονειροκρίτης παπούτσια
Τα όνειρα με παπούτσια εξηγούνται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του υποδήματος, αλλά και το ποιον είδες να τα φοράει. Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, όνειρο με καινούρια παπούτσια σημαίνει πως...

Μαύρο, μαύρα

μαύρο, μαύρα, μαύρα ρούχα, μαύρα λεμόνια, μαύρα σεντόνια, μαύρο χρώμα στα όνειρα
Στον δυτικό πολιτισμό, εδώ και εκατοντάδες χρόνια το μαύρο χρώμα θεωρείται ως το χρώμα του πένθους, ενώ έχει επικρατήσει και ως το χρώμα της αμαρτίας σε αντίθεση με το λευκό, το άσπρο που συμβολίζει...

Καράβι - Πλοίο

πλοίο, καράβι, ονειροκρίτης
Τα μεγάλα πλοία και τα καράβια γενικά τα έχουμε συσχετίσει με ξενοιασιά, απόδραση, διακοπές, ταξίδια και εξερεύνηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το καράβι στο όνειρο...

Εργάτης, εργάτες, εργάτριες

ονειροκρίτης εργάτες εργάτης
Τα όνειρα με εργάτες εξηγούνται διαφορετικά από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το ποιος ειναι αυτός που το βλέπει και τι ακριβώς βλέπει ότι συμβαίνει. Ετσι, αν είσαι στην πραγματικότητα εργάτης ή...

Κροκόδειλος

κροκόδειλος, ονειροκρίτης, αλιγάτορας
Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός...

Γέλιο

γέλιο, ονειροκρίτης
Το γέλιο στην ζωή μας είναι απαραίτητο γιατί δηλώνει ευχαρίστηση και απελευθέρωση. Στα όνειρα όμως το γέλιο έχει διαφορετική ερμηνεία και δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το...