Εγκυμοσύνη, σκάλα

Καλημέρα. Είδα στον ύπνο μου πως ήμουν έγκυος, ενώ στην πραγματικότητα δεν είμαι ούτε και παντρεμένη και ήθελα να κατέβω τις σκάλες. Φορούσα νυχτικό και σαγιονάρες και σκέφτηκα να βγάλω τις σαγιονάρες για να μη γλιστρήσω στο κατέβασμα της σκάλας, όπως και έτσι έκανα και τις κατέβηκα ομαλά. Θα μπορούσατε να μου πείτε τι σημαίνει?
Μαντώ

Ετικέτες

mavrikakis

πριν από 5 χρόνια 12 μήνες

kalispera eida tin mitera moy na einai egkyos eno eine pethameni edo ki ena xrono taksideve me karavi ki eno feygame mazi ksafnika efyge to karavi me tin mitera moy mesa ki ego den to prolava ki emeina ekso eyxaristo

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Στην καθημερινότητα οι ζητιάνοι συμβολίζουν την απόλυτη φτώχεια και απαξίωση, αλλά στα όνειρα ο ονειροκριτης τα θεωρεί ως καλούς οιωνούς.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι φτωχός ζητιάνος σημαίνει ότι συντομα θα ξεπεράσεις τα προβλήματα και θα έχεις χαρά και και ευτυχία στο σπίτι σου αλλά και οικονομική ανεξαρτησία.

Ο καυγάς και ο τσακωμός ως σύμβολα των ονείρων μπορούν να έχουν πολλαπλές ερμηνείες. Ένας καβγάς είναι πάντα ένα δυσάρεστο και λυπηρό θέαμα, πόσο μάλλον όταν μπλέξουμε εμείς οι ίδιοι σε τσακωμό. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καβγάδες, τσακωμούς και φιλονικίες.

Τα λιοντάρια είναι από τα πιο ισχυρά άγρια ζώα και πάντοτε συμβολίζουν το σφρίγος και τη δύναμη. Παρόμοιο, το λιοντάρι στο όνειρο είναι σημάδι ισχυρού χαρακτήρα, τύχης και πραγμάτωσης των προσδοκιών μας.

Αν ονειρευτείς ένα ταμείο, θα ακούσεις ευχάριστα νέα και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρεις λεφτά απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες.

Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι εργάζεσαι σαν ταμίας.

Αν δεις ότι το ταμείο είναι άδειο, πρέπει να προσέξεις γιατί καποιοι επιχειρούν να σε εξαπατήσουν.

 

Τα κοσμήματα και τα χρυσαφικά στο όνειρο έχουν αμφίσημη εξήγηση, όπως συμβαίνει και στη ζωή. Κάποιες φορές δείχνουν πλούτο και ευτυχία, κάποιες άλλες φορές είναι «φυλακή» και δυστυχία, λέει ο ονειροκρίτης.