Πρώην,γυμνόστηθη,αθλητικά παπούτσια.

Ειδα την παραπρώην κοπέλα μου,να ειμαι σε αγνωστο μερος-δωμάτιο,καθαρο&ηταν απεναντι μου σε καναπε&καθοταν.ηταν γυμνόστηθη,φορουσε μονο το κατω εσώρουχο της(μαυρο χρώμα),μου μιλουσε,ήρθε&με αγκάλιασε&μου λεει:μου κάνεις προταση γαμου?(εγω δεν λεω τπτ σε ολο το ονειρο).τα μαλλιά της τα ειχε σε κοκκινο χρωμα&λουσμενα,βρεγμενα(ενω στην πραγματικοτητα ειναι ξανθια)&σηκωνετε απο την αγκαλια μου,με παιρνει απο το χερι&περπαταμε&την βλεπω να φοραει αθλητικα(σπορτεξ τυπου)καθαρα...τι εξηγησει υπαρχει στο ονειρο αυτο?(ειμαι ελευθερος αυτη την στιγμη που γραφω)
Αγγελος

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με σύκα δεν είναι από τα καλά όνειρα γιατί κατά τον ονειροκρίτη δείχνουν προβλήματα, μεταβολές αλλά και κακές γνωριμίες.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ώριμα φρούτα σε ένα δέντρο, είναι καλός οιωνός. Αν όμως στο όνειρο σου δεις άγουρα φρούτα, σημαίνει ότι θα απογοητευτείς από κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις σου.

Τα όνειρα με άβαφα ρούχα υποδηλώνουν πάντα κάτι κακό. Αν ονειρευτείς ότι φοράς ξεθωριασμένα ρούχα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη πρέπει να προσέχεις μήπως αρρωστήσεις ή πάθεις κάποια ατυχία στην δουλειά σου.

Τα όνειρα με αεροπλάνα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι κάνεις στο όνειρό σου: αν ανεβαίνεις, κατεβαίνεις, ή αν ταξιδεύεις ή απλά βλέπεις αεροπλάνο να πετά.

Κατά τον ονειροκρίτη αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς μια φούστα, σημαίνει ότι θα υποστείς κάποια προσβολή ή θα ντροπιαστείς από κάποιον.

Οι κλόουν ή γελωτοποιοί είναι κωμικοί που μας διασκεδάζουν με τις σκανδαλιές τους, την εμφάνιση τους με περούκες, κόκκινη μύτη, και πολύχρωμα ρούχα. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τους κλόουν και τους παλιάτσους στα όνειρα μας;